Trailer: Første abeskønne trailer til "Kingdom of the Planet of the Apes"

Vi møder Caesars arvtager i den direkte fortsættelse til "Abernes planet: Opgøret".

Det er efterhånden seks år siden, at den sejlivede (og efterhånden 55 år gamle) "Abernes planet"-filmfranchise spyttede et nyt kapitel ud: "Abernes planet: Opgøret".

Og mens dén film fungerede som en afslutning på trilogien om den kløgtige abeleder Caesar (spillet af Andy Serkis), så er 20th Century Studios ikke klar på at sende aben videre endnu.

Herunder kan I således se den første trailer til seriens næste film, "Kingdom of the Planet of the Apes", der udkommer næste år, og som foregår i en fremtid, hvor aberne nu regerer planeten og bekriger hinanden, mens menneskeracen er blevet én stor flok barbariske tåber.

Læs også: Ny "King Kong"-serie på vej til Disney+

"Kingdom of the Planet of the Apes" instrueres af Wes Ball, som tidligere har instrueret den succesfulde "Maze Runner"-trilogi. Inden da arbejdede han som grafisk designer på bl.a. hjemmevideoudgivelser af film som "Transformers", "Beowulf" og J.J. Abrams' "Star Trek", så det giver god mening, at Ball er blevet hyret til at lave en film, der i høj grad bæres af sine visuelle effekter.

Denne gang er Andy Serkis dog ikke med om bord foran kameraet. Vi vinkede jo farvel til hans abeleder, Caesar, i "Abernes planet: Opgøret", og den næste film stiller i stedet skarpt på den intelligente abe Cornelius, Caesars søn, der spilles af Owen Teague ("It", "Black Mirror").

Ud over Teague medvirker bl.a. "The Witcher"-stjernen Freya Allan, Kevin Durand ("Legion") og William H. Macy ("Jurassic Park III") i "Kingdom of the Planet of the Apes", som udkommer i de danske biografer den 23. maj 2024. Se den omtalte trailer her:

Kommentarer

Første abeskønne trailer til "Kingdom of the Planet of the Apes"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen