Har taget en hel røget hamborgryg op af fryseren for at skaffe plads. Det er 1.5 kilo. Det lidt meget til en mand, men jeg tænker jeg koger den og lever af den i nogle dage
Biksemad!
Jeg plejer at blande kartofler og rødbede (ikke dem fra glas) og så selvfølgelig løg, spejlæg og worchestersauce. Jeg spiser det med ketchup, men K-Salats bearnaise gør sig også fint til.
----
Lauge spiser ikke kød, så nu går vi mere og mere vegetarisk herhjemme. Næste uges madplan bliver:
Mandag: Linsesuppe
Tirsdag: Torsk, gnocchi af sød kartoffel og tomatsalsa
Onsdag; McDonalds
Torsdag: Vegetarburger med ovnkartofler. Burgeren bliver med bønnebøf
Fredag: Hvid pizza med mascarpone, kartoffel, nigella og frisk rosmarin
Lørdag: Well...julemad :) - svigermor laver and og ris a la mande, jeg laver resten.
Søndag: Hønsekødssuppe med ostebrød og kødboller