Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Pasta og kødsovs + kartoffelmos fra i aftes. Ikke den store kulinariske udfordring, men alle spiste det da. 

    davenport30-12-23 18:28

  • ★★★★★0

    Vi var tre venner så vi fik meget simple ting.

    Forrest, dampet Asparges og så lige svøbt med laks rundt om, havde glemt alt om brød og det (var meningen vi sku ha haft købt noget til, men det glemte vi) så det blev meget let forret.

    Hovedret, tre Rib-eyes, Sous Vide og så på panden, det blev en fin succes, især mine to venner der ikke havde stiftet bekendtskab med dette før var ganske begejstret over dette Vandbad, og tilbehør der havde jeg lavet Pommes Anna for første gang, og det var sku blev ret godt.

    Dessert, var en Chokolade Mousse kage som en af de andre havde lavet, og så fik vi Solbær Sorbet til.

    Så det var sku en ganske fin Nytårsaftens menu.

    Elwood 2-01-24 14:50

  • ★★★0

    Nytårs igen i år hos mig. Vi var otte til bords.

    Til forret: Hummer med hvid og persillesmør.

    Hovedret: Oksemørbrad. Også igen i år lavede jeg Pomms Anna, men denne gang blev de perfekte og skilte ikke. To sauser. En rødvin og en peber. Dertil en tomat-bønnesalat og syltede cherrytomater.

    Dessert: Hjemmelavet is og karamelsauce i nøddekurve.

    Natmad: Gullashsuppe.

    Ikke så fancy som det mange af jer andre laver, men rigeligt kompliceret for mig. Meget kunne forberedes i forvejen og naboen stod for hummerne.

    I dag står den på frysepizza, når min onkel en gang har været her med startkabler.

    Købte chips til i går aftes og glemte alt om dem, så den er jeg ved at æde nu.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-01-24 15:43

  • ★★★★★0

    Når du nævner de ikke skilte, hvad mener du så, lagene var næsten ikke til at se i mit så det betragter jeg som nogenlunde succes, uden at ha noget at bedømme udfra.

    Elwood 2-01-24 16:09

  • ★★★★★★0

    Laver kyllingebryst, kartoffelmos og whiskeysovs til aften. Nu skal vi fanme have almindelig mad igen! 

    davenport 2-01-24 17:32

  • 0

    Vi bestilte blot en 4-retters menu fra Meny som var ret lækkert. Der var selvfølgelig lidt tilberedning men meget mindre end hvis du selv skal gøre det og rigeligt med mad.

    Kiyonji 2-01-24 18:09

  • ★★★★★0

    Nåja grunden til vi lavede mad selv var at stortset alle menu’er havde en ting med freaking svampe og især ham der Johann. Kan ikke li svampe.

    Elwood 2-01-24 18:34

  • ★★★★★★0

    Lavede en lækker gang risotto her til aften, og stegte et par koteletter vendt i svampe, som blev skåret ud over.

    Der er rigeligt risotto til overs til om to dage, så tænker jeg det bliver suppleret med stegt kylling eller and.

    Vi var effektive, for samtidig satte fruen gang i en omgang brunkål med røget flæsk - så er der lækker mad til i morgen og en anden dag. Hun lavede det på to hvidkål.

    Herlig start på det nye år, efter tapas det meste af igår.

    Wayne 2-01-24 20:31

  • ★★★★0

    samtidig satte fruen gang i en omgang brunkål med røget flæsk - så er der lækker mad til i morgen

    Hvad skal i da have i morgen? Sushi?

    dyg 2-01-24 21:06

  • ★★★★★★0

    Hvad skal i da have i morgen? Sushi?

    Ikke fan af kål?

    Wayne 2-01-24 21:53

  • ★★★★0

    Jo, jeg har ikke noget imod kål, det kommer dog an på tilberedningsmetoden. Brunkål og julekål kan jeg ikke klare.

    dyg 2-01-24 21:56

  • ★★★★★★0

    Jo, jeg har ikke noget imod kål, det kommer dog an på tilberedningsmetoden. Brunkål og julekål kan jeg ikke klare.

    Du bliver rigtig voksen en dag ;-)

    Wayne 2-01-24 22:01

  • ★★★★1

    Du bliver rigtig voksen en dag ;-)

    Det bliver den dag, hvor jeg lærer at drikke kaffe!

    dyg 2-01-24 22:24

  • ★★★0

    Når du nævner de ikke skilte, hvad mener du så, lagene var næsten ikke til at se i mit så det betragter jeg som nogenlunde succes, uden at ha noget at bedømme udfra.

    Som i at det faldt fra hinanden. Det skal jo gerne skæres ud i de her pæne firekanter. Det smagte dog fint.

    I år blev det rigtigt fint, men det stod også i pres i køleskabet i to dage.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-01-24 07:47

  • ★★★★★0

    Som i at det faldt fra hinanden. Det skal jo gerne skæres ud i de her pæne firekanter. Det smagte dog fint.

    I år blev det rigtigt fint, men det stod også i pres i køleskabet i to dage.

    Jeg havde det også i press da det var i ovnen :)

    Elwood 3-01-24 09:56

  • ★★★1

    Skal tilbage til at spise fornuftigt efter nytår. Til aften er jeg kommet på at lave en bondeomelet. kommer lidt fedtfattig revet ost i den. Bruger hamborgryg i stedet for bacon. Det skal nok blive godt.

    Aranyhajú Nyárszépe 4-01-24 16:18

  • ★★★★★★0

    Og dig der næsten aldrig spiser omelet :D 

    davenport 4-01-24 20:45

  • ★★0

    Det er ikke bare en omelet...

    HelmerJ 5-01-24 08:32

  • ★★★0

    Vil jo gerne have noget der er proteinrigt og nogenlunde sundt. Ved godt at der er en del mættet fedt i æg, men det er første klasses protein. Men det kunne da godt være man skulle prøve at lave noget andet i morgen ;)

    Aranyhajú Nyárszépe 5-01-24 22:01

  • ★★★★0

    Ville prøve for første gang at lave ramen selv i går, hvilket blev til en spicy miso ramen.

    Lavede selv kyllingesuppe med ingefær, hvidløg og forårsløg, men købte pulver dashi. Den endelige suppe blev lavet med de to broths, svinekød, mirin, miso, tobandjan, løg, hvidløg, msg og sukker.

    Som tilbehør havde fruen marineret nogle blødkogte æg i en blanding af mørk soya, mirin, vand og hvidløg. Og så havde vi stegte shitake svampe, enoki svampe, bønnespirer, og majs. Og naturligvis nogle super lækre købe-nudler.

    Selv min knægt på 5 rå-åd af suppen, selvom den havde et lille spicy kick.

    dyg 5-01-24 22:39

  • ★★★2

    Har købt to gange ét kilo Suppe fra Mou til 12kr kiloet, samt et kilo kød og melboller, som jeg skal have imorgen. Dog ikke det hele på én gang...Det er hønsekødssuppe...

    Ryder666 5-01-24 23:56

  • ★★★★★★0

    Mou = Mums !!!

    davenport 6-01-24 00:15

  • ★★★0

    Mou = Mums !!!

    Helt enig :-)

    Ryder666 6-01-24 00:24

  • ★★★0

    Fik lyst til koteletter i fad. Havde en kvart piskefløde tilovers fra nytår, som jeg skulle have brugt og jeg har købt ægte bacon, så det bliver nok heller ikke så sundt i dag. Dertil Brune ris og grønærter.

    Aranyhajú Nyárszépe 6-01-24 17:28

  • ★★★★★★1

    Ægte Bacon? Så ikke falsk? 

    davenport 6-01-24 17:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen