Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★0

    Har lige genset Inglourious Basterds. Bare for at være sikker på Rusland og TV2 nyheder:

    Russisk talsperson kalder tyske officerer for “Inglourious Bastards”

    Rusland retter tirsdag kritik mod tyske officerer på baggrund af en lækket lydoptagelse, der blev udgivet i russiske medier 1. marts. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

    Maria Zakharova, talsperson for det russiske udenrigsministerie, kalder i samme ombæring de tyske officerer for “Inglourious Bastards.”

    Udmeldingen kommer efter, at Rusland de seneste dage har udtrykt utilfredshed med et 38 minutter langt lækket lydklip, hvor tyske officerer diskuterer den mulige brug af tyske Taurus missiler i Ukraine.

    Den tyske forbundskansler, Olaf Scholz har ellers tidligere afvist at sende de omtalte missiler til Ukraine.

    Inglourious Bastards er også navnet på en hollywoodfilm af den amerikanske filminstruktør Quentin Tarantino, der handler om en gruppe amerikanske soldater, der jagter nazister under Anden Verdenskrig.

    ^Rippet fra TV2

    Gasivodo 5-03-24 17:34

  • ★★★★★★0

    Bruger også Chromes adgangskodehusker. Den er guld værd, og også derfor jeg ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke kunne logge ind. 

    davenport 5-03-24 17:46

  • ★★★1

    Nu kan jeg ikke logge på Facebook mere. Den siger min adgangskode er forkert. WTF?? Den er rigtig, det er den samme jeg bruger til alt :O

    Prøv lige at give mig din kode, så tester jeg.

    NSF 5-03-24 18:33

  • ★★★★★★1

    Du ville blive skuffet... Eller skræmt... 

    davenport 5-03-24 18:37

  • ★★★★1

    PIV da!? GØR noget digst.dk

    META alene?

    Gasivodo 5-03-24 19:11

  • ★★★★★★1

    Er svampene sparket ind?

    davenport 5-03-24 19:23

  • ★★★★1

    Er svampene sparket ind?

    Et tu, Rusher?

    Gasivodo 5-03-24 22:01

  • ★★★★0

    Er der nogen af jer, der har Disney+ Standard med reklamer og kan fortælle, hvor irriterende det er?

    Jeg overvejer at hoppe på tilbuddet med 3 måneder til 19 kr./måned med reklamer, ikke mindst for at se den nye Shogun...

    chandler75 6-03-24 18:02

  • 1

    Nej jeg har kun TV2 play med reklamer og der er det netop ikke irriterende, da de højst viser tre minutters reklamer i starten og kun på on demand og ikke indhold fra CMore og Britbox. De sender fra Danmark og må ikke vise reklamer inde i selve programmet. Det kan jeg leve med.

    Jeg ved at Disney+ og andre tjenester sender reklamer inde i programmet, men hvor ofte og i hvor lang tid ved jeg ikke. 

    Jeg har tidligere haft Hulu som er ejet af Disney og der var der reklamer 2-3 gange af 2-3 minutter på et serieafsnit. Med andre ord mindre end på TV men mere end hvad jeg kan tolerere.

    Kiyonji 6-03-24 19:07

  • ★★★★0

    Jeg har tidligere haft Hulu som er ejet af Disney og der var der reklamer 2-3 gange af 2-3 minutter på et serieafsnit. Med andre ord mindre end på TV men mere end hvad jeg kan tolerere.

    Ja, det ville også drive mig til vanvid - så hellere betale for at slippe for det :)

    chandler75 6-03-24 19:20

  • 0

    Er på udkig efter en kabinekuffert (mener jeg det hedder på dansk), som jeg bare kan tage direkte med i stedet for at checke den ind. Har fundet ud af at jeg ofte ikke behøver en stor kuffert og så er det bare langt nemmere at kunne tage den direkte med i flyet istedet for at skulle bruge tid på at checke den ind. For ikke at tale om at du risikerer at den går tabt under transport. Noget som desværre sker oftere og oftere. Nu tager jeg også ofte på lidt kortere ture, hvis det er i Europa, på et par dage og så er det helt fint.

    Ville egentlig gerne have haft en fra Away eller Mono, da de får ret gode anmeldelser, men selvfølgelig også er lidt dyrere. Jeg vil dog hellere betale lidt mere og så få ordentlig kvalitet. Derudover så holder de flester gode kufferter i lang tid, så det er godt givet ud.

    Kan selvfølgelig altid købe en Samsonite, men synes ikke altid du får hvad du betaler for hos dem.

    Kiyonji 7-03-24 08:54

  • 0

    En interessant episode omkring i cybersikkerhed, specifikt vedrørende hacket af Netcompany i Danmark, som gjorde at flere forskellige danske hjemmeside blev lagt ned.

    Taglinjen lyder : Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, men har vi egentlig styr på sikkerheden?

    www.dr.dk/lyd/special-radio/genstart/genstart-2024/genstart-en-laek-raket-11802450104

    Kiyonji 7-03-24 09:03

  • ★★★★★0

    Ja, det ville også drive mig til vanvid - så hellere betale for at slippe for det :)

    Men hvad nu, hvis de gjorde det som Chile der i 2003 med Star Wars :)

    Elwood 7-03-24 10:23

  • ★★★★★★0

    Skal på kirurgisk her 13.30. Efter jeg fik gipsen af, har det bare gjort mere og mere ondt, så jeg er godt nok spændt på hvad der skal ske. Når jeg vender hånden til siden, gør det super ondt.

    Forsikringen dækkede ikke sidste gang, så jeg er spændt på om den mon gør nu? Umiddelbart efter tegnede jeg en udvidet skadesforsikring. Jeg ved bare ikke om de ser den som den samme skade, da den jo er behandlet, men det ikke virkede efter hensigten. Ham den smarte sælger sagde, at der ved skade ville stå 15.000,- på kontoen dagen efter.

    Noget der også spiller ind, er at jeg næsten 100% mister mit arbejde, og jeg kan heller ikke spille guitar mere. Det er sgu noget fuck.

    davenport 7-03-24 12:11

  • ★★★★★★0

    Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, men har vi egentlig styr på sikkerheden?

    Mit umiddelbare gæt er nej...

    På det personlige plan - MitID, totrinsbekræftelse osv, så tror jeg, det er rigtig fint. Men i forhold til hacking, er det helt tydeligt, at mange har sovet i timen og sparet penge der.

    Guldager 7-03-24 13:42

  • ★★★★★★1

    Var til koncert i Musikhuset i aftes, med Hanne Boel - vildt hun er blevet 66, hun synger stadig som for 30 år siden!

    Helt genialt orkester - fed oplevelse.

    Wayne 8-03-24 08:28

  • ★★★★3

    Det er åbenbart gået min næse forbi, at filmforskeren og -teoretikeren David Bordwell døde for en uge siden, den 29/2. Han blev 76 år gammel. 

    Bordwell var måske ikke kendt i den brede offentlighed, men der er næppe en eneste filmstuderende, der ikke har læst bare en af hans mange bøger.

    Gennem flere generationer har han og hustruen Kristin Thompsons jævnligt opdaterede bøger Film Art og Film History været hjørnestene i akademiske filmkurser verden over. 

    Måske endnu mere væsentligt, så var det David Bordwells banebrydende bog Narration in the Fiction Film (1985), som for alvor startede processen med at lægge 1960'ernes og -70'ernes fortænkte psykoanalytiske filmteori i graven og fokusere på en mere kognitiv tilgang - et væsentlig trinbræt på vejen henimod i dag, hvor man (de fleste steder) går langt mere videnskabeligt til værks og inddrager aktuel viden om hjernen og neuropsykologi. 

    Jeg havde selv fornøjelsen af at møde ham engang omkring årtusindskiftet, hvor han var i København for at holde en forelæsning om Hong Kong-film, som han lige havde skrevet en bog om, og for, så vidt jeg husker, at blive udnævnt til æresprofessor på Københavns Universitet. 

    Det befriende ved ham var, at selvom han naturligvis havde respekt for sine klassikere, så var han aldrig bange for at omfavne og hylde nye film - også film, som andre i de mere højpandede akademiske cirkler måske ville rynke næser ad. 

    David Bordwells sidste bog udkom så sent som sidste år og hed Perplexing Plots: Popular Storytelling and the Poetics of Murder. 

    thomsen 8-03-24 12:24

  • ★★★★★★0

    Findes den der vikingpower hjemmeside ikke mere? Var det ikke noget med viking.virkelighed.dk ? Jeg kan ikke opstøve den, heller ikke med waybackmachine. Nogen der ved noget?

    davenport 8-03-24 18:13

  • ★★★0

    Findes den der vikingpower hjemmeside ikke mere? Var det ikke noget med viking.virkelighed.dk ? Jeg kan ikke opstøve den, heller ikke med waybackmachine. Nogen der ved noget?

    web.archive.org/web/20190701000000*/http://www.viking.virkelighed.dk/index.html

    Aranyhajú Nyárszépe 8-03-24 18:19

  • ★★★0

    Jeg kan forstå jeg ikke kan komme ind og se min årsopgørelse. Der står den ikke er klar. Må kigge igen senere.

    Aranyhajú Nyárszépe 8-03-24 18:19

  • ★★★★★★0

    Tak :D

    davenport 8-03-24 18:44

  • ★★★★★★0

    Der er 100.000 foran dig.....

    davenport 8-03-24 18:45

  • 0

    Fik min skatteopgørelse sendt til mig på Kivra for en uges tid siden og får ligesom de sidste år 1100-1200 kroner tilbage i skat. Det har lagt på det niveau hvert år. Skal bare lige huske at gå ind og bekræfte og godkende beløbet, for at få det her i slutningen af Marts.

    Kiyonji 8-03-24 18:47

  • ★★★★0

    Som selvstændig skal jeg først udfylde min selvangivelse, og eftersom jeg selv skal indbetale skat osv., sker det ofte, at jeg har ramt noget skævt - både den ene og anden vej. Så jeg aner ikke, om jeg skal have 10k tilbage eller betale. Det er altid lidt spændende...

    chandler75 8-03-24 19:10

  • ★★0

    421000 i kø sidst jeg kiggede, gider ikke side i kø:-D

    Weird_J 8-03-24 20:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen