Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Glædelig Ramadan. Jeg skal mæske mig i kød omkring midnat..

    Aner faktisk intet omkring denne højtid, andet end at det er svært for diabetikere. Men jeg plejer at ønske tillykke, når jeg render ind i en muslim her omkring. (Det sker så ikke lige i Sdr. Bjert som sådan..) 

    Men jeg kan da se at det fejres i KBH. Det er nok noget ala jul i en måned...

    davenport10-03-24 18:38

  • ★★★★★★0

    Nøj, det var lækkert med en dansk bøf med løg. Det er sgu længe siden. Juicy og med en perfekt brun sovs :D 

    davenport11-03-24 19:05

  • ★★★★0

    Nøj, det var lækkert med en dansk bøf med løg. Det er sgu længe siden. Juicy og med en perfekt brun sovs :D 

    Ingen kapers??

    chandler7511-03-24 19:19

  • ★★★★★★0

    Nej, man spiser da ikke frugt til bøf??

    davenport11-03-24 19:24

  • ★★★★0

    Nej, man spiser da ikke frugt til bøf??

    Det er en blomsterknop, ikke en frugt. Smager fantastisk til bøf

    chandler7511-03-24 19:37

  • ★★0

    I aften står den på hønsekødssuppe med kød og melboller fra Mou... Mega mums. Og så noget toastbrød til at dyppe i suppen...

    Ryder66613-03-24 21:46

  • ★★★★0

    I aften står den på hønsekødssuppe med kød og melboller fra Mou... Mega mums. Og så noget toastbrød til at dyppe i suppen...

    Nej nej nej, du skal da købe mini flutes fra Hatting til en god hønsekødssuppe!

    dyg13-03-24 22:05

  • ★★1

    Nej nej nej, du skal da købe mini flutes fra Hatting til en god hønsekødssuppe!

    Det lyder som en god idé, det vil jeg huske til næste gang :-)

    Ryder66613-03-24 22:25

  • ★★★★0

    Jeg er vokset op med Hatting flutes til hønsekødssuppe, det sidder dybt begravet i mig!

    dyg13-03-24 22:35

  • ★★0

    Jeg er vokset op med Hatting flutes til hønsekødssuppe, det sidder dybt begravet i mig!

    Det lyder også lækkert...

    Hatting laver godt brød...

    Ryder66613-03-24 23:06

  • ★★★★★★0

    Jeg er vokset op med Hatting flutes til hønsekødssuppe, det sidder dybt begravet i mig!

    Nu vi er blandt feinsmechere - de grove, eller de almindelige?

    Wayne13-03-24 23:08

  • ★★★★1

    Nu vi er blandt feinsmechere - de grove, eller de almindelige?

    De grove kan du bruge til at fodre ænder med! 

    dyg14-03-24 06:05

  • ★★★★★★0

    De grove kan du bruge til at fodre ænder med! 

    Bestået - det var det rigtige svar!

    Wayne14-03-24 07:19

  • ★★★★★★2

    Har smidt en Lasagne sammen, simret i oksefond i små 2 timer. Og en bechamel på parmesan. Dertil en salat på babymajs, hjertesalat og de der lilla tomater vendt i balsamico. Den syder i ovnen, så nu kan jeg bare slappe af, til de sultne kommer hjem. Skal lige dække bord, men det er nok også det mindste i den proces. :)

    davenport15-03-24 16:31

  • ★★0

    Har fået Bao BBQ Buns, men blev ærgerligt talt lidt skuffet over at der kun var brød og kylling som det eneste indhold udover en slags marinade. Der manglede lige noget grønt til at styrke friskheden. Men så fik jeg da prøvet dem..

    Ryder66616-03-24 04:40

  • ★★★★★★1

    Man kan jo spise en enkel salat ved siden af. Det behøver ikke engang at være dyrt. Vi køber/får altid ting der går på dato, så lige nu, har vi peberfrugt, salat og tomat, der ikke fejler en skid, men åbenbart ikke kan sælges. Man kan gå efter den slags, og så få noget lækkert, der næsten er gratis :)

    davenport16-03-24 08:38

  • ★★0

    Man kan jo spise en enkel salat ved siden af. Det behøver ikke engang at være dyrt. Vi køber/får altid ting der går på dato, så lige nu, har vi peberfrugt, salat og tomat, der ikke fejler en skid, men åbenbart ikke kan sælges. Man kan gå efter den slags, og så få noget lækkert, der næsten er gratis :)

    Er godt nok ikke den store salat spiser, men en sjælden gang kan jeg godt finde på at købe lidt. Jeg er ret kræsen, når alt kommer til alt....nej så måske hellere en gang råkost købt færdigrevet gulerødder med masser af rosiner og så lige godt med citronsaft. Det kan jeg faktisk godt finde på at købe oftere..

    Ryder66616-03-24 09:18

  • ★★★★★★2

    Men hvorfor bruge penge på at købe det revet?? En hel pose gulerødder koster tit 8,- Det tager under 2 minutter at rive det til én person. Hvad koster det i en pose, hvor det er revet 2-3 dage før? 17-20 kr.?

    davenport16-03-24 10:36

  • ★★1

    Men hvorfor bruge penge på at købe det revet?? En hel pose gulerødder koster tit 8,- Det tager under 2 minutter at rive det til én person. Hvad koster det i en pose, hvor det er revet 2-3 dage før? 17-20 kr.?

    Ja, det er nok deromkring...

    Jeg har bare ikke lyst eller tålmodighed til at rive gulerødder selv...men kan godt følge dig i og med at der er penge at spare. Men eftersom det kun er et par gange årligt, så vil jeg gerne give lidt ekstra for at slippe for arbejdet selv...

    Længe leve dovenskab ;-)

    Ryder66616-03-24 11:27

  • ★★★★★★0

    Ja, det skal jeg jo heller ikke blande mig i :)

    Vi skal ha svinemørbrad i BBQ, ovnkartofler med peberfrugt, løg, hvidløg og gulerødder. Og så har jeg lavet en romescosauce og lige blended den. Jeg tilsætter fløde, fordi jeg er et svin :D Min datter smagte, og så lidt sjov ud, og sagde at det ikke lige var hvad hun forventede. (Det var nok de brændte mandler?)

    davenport16-03-24 15:58

  • ★★★★★★0

    Jeg har i øvrigt et par dråber flydende røg i sovsen, som kommer frem nu, hvor jeg koger den op.

    davenport16-03-24 16:22

  • ★★★★★★0

    Var i går på Frankies Pizza - all you can eat og gratis drikkelse i 2½ time. Så der var champagne, drinks og masser af fadøl. Pizzaerne var fine - vi var 2 og fik i alt 4 pizzaer. En med kartoffel, rosmarin og hvidløgsolie, en med ventricina, en med masser af svampe - den var fucking lækker! - og så en med bearnaise, bøf, rødløg. Det var sgu lige i overkanten som den sidste pizza.

    Desuden fik vi drukket 2 liter drinks, 3 liter fadøl og 1 flaske champagne.

    I aften får familien sushi, i torsdags bestilte vi indisk og i går var Pia og Lauge på steakhouse...så rigeligt med take away

    Guldager16-03-24 18:03

  • ★★★★★★0

    I morgen: Kød - hvad der lige er på tilbud, brun sovs, kartofler, glaserede grøntsager

    Mandag: Pasta med svampe og parmesan

    Tirsdag: Hønsekødssuppe

    Onsdag: Pasta med tomatsauce og burrata

    Torsdag: Kikærteburger og pomfritter i frituren

    Fredag: Lasagne fra Føtex (som er Lauge og Pias ret, når jeg ikke er hjemme)

    Lørdag: Er forhåbentlig fuld der, så aner ikke, hvad det bliver til...

    Søndag: Hjemmelavet pizza

    Guldager16-03-24 18:34

  • ★★★★★★0

    Har bagt pizza siden jeg stod op. Slog 3 deje op i går, der koldhævene natten over. Mellemste havde fødselsdag i hallen for 19 unger + forældre. Så én med pep, én med skinke og én med kyllingekebab. Det var sgu for underligt at være der, da det jo er min gamle arbejdsplads (for 5 år siden) og så kommer bestyrelsesformanden selvfølgelig lige forbi. Jeg holdte til det en time, så måtte jeg smutte hjem. (Der var 5 andre forældre, så no problem)

    Gik hjem og slog endnu en dej op. Så pizza til aften også med kyllingekebab :) 

    Og pizza på madpakkerne også, så den var fanme nem i dag :)

    davenport17-03-24 17:51

  • ★★★★★★0

    Hvordan slår du pizza op med en hånd? Jeg har selv haft mit håndled brækket, og havde armen i gips (højre - og er højrehåndet) i flere uger. Godt nok kan man klare mange ting med venstre - skrive på pc, køre bil mm - men pizza var ikke en af de ting jeg lavede.

    Wayne17-03-24 18:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen