Moovy Exclusive: Monty Python overvejer at lave ny film!

Under årets CPH:DOX-festival talte Moovy TV med produceren Holly Gilliam - datter af instruktøren Terry Gilliam ("Brazil", "12 Monkeys"), som også er en del af den legendariske komikergruppe Monty Python. Og under interviewet afslørede Holly, at Monty Python overvejer at lave en splinterny spillefilm - deres første i over 30 år!

Udover Gilliam består Monty Python af komikerne John Cleese, Eric Idle, Terry Jones og Michael Palin. Gruppens sjette oprindelige medlem, Graham Chapman, døde af kræft i 1989. Truppen slog igennem med tv-showet "Monty Python's Flying Circus", som kørte på BBC i årene 1969-1974. D'herrer har også været på flere turneer og indspillet i alt tre succesrige spillefilm: "Monty Python og de skøre riddere" (1975), "Life of Brian" (1979) og "The Meaning of Life" (1983).

Holly Gilliam, som p.t. arbejder som gruppens manager, fortalte, at ovenpå sidste års store liveshows i London har gruppen fået "fornyet energi. De finder hele tiden på nye ting. De har endda talt om at lave en ny film. De taler om mange forskellige ting. Vi mødes hvert kvartal, og mange ideer bliver diskuteret."

Til gengæld kunne Holly også fortælle, at Monty Python-truppen formentlig aldrig vender tilbage til de skrå brædder, som de gjorde sidste år med deres førnævnte liveshows, der blev udsolgt på rekordtid. Holly er på CPH:DOX for at promovere sin dokumentar "Monty Python: The Meaning of Live", som netop handler om disse shows, der genforenede de aldrende gøglere.

Moovy TV's komplette interview med Holly Gilliam kommer snart op her på Moovy.dk.

Kommentarer

Monty Python overvejer at lave ny film!

  • ★★★★★★0

    Hvor meget jeg end elsker dem, så er jeg lidt skeptisk mht om jeg tror de stadig kan levere. Deres nye liveshow var mere hyggeligt end egentligt sjovt, mens verden i dag er så betændt, at de mange fødder de i kunstens navn kunne og måske også burde træde på, i bedste fald ville give en shitstorm!

    T. Nielsen 8-11-15 15:03

  • 0

    shizzle !!!

    wrathalot 8-11-15 16:13

  • ★★★★0

    ..silly..now STOP IT! a banana!

    Gasivodo 9-11-15 05:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen