Nu snakkes der officielt om at genoplive "Hannibal"

"Hannibal" blev aflyst for to år siden efter tre sæsoner på skærmen. Selvom serien fik megen ros fra både kritikere og fans, var den ikke i stand til at tiltrække nok seere til, at tv-netværket NBC ville lade den fortsætte.

Mads Mikkelsen, der spillede rollen som Hannibal – den sofistikerede psykiater med hang til menneskekød – og Hugh Dancy, der portrætterede FBI-profiløren Will Graham, har begge før givet udtryk for, at de gerne vil være med til at genoplive "Hannibal" en gang i fremtiden.

Seriens skaber, Bryan Fuller, har nu offentliggjort, at han og Martha De Laurentiis (der var executive producer på serien) nu officielt kigger efter et nyt netværk. Han ville dog ikke afsløre, hvilke netværk/tjenester, de har snakket med.

Bryan Fullers oprindelige plan for Hannibal var, at den skulle vare syv sæsoner. Sæson 4 til 7 skulle dreje sig om handlingen i de sidste to romaner i Thomas Harris "Hannibal"-trilogi, "The Silence of the Lambs" og "Hannibal".

Om "Hannibal" vender tilbage, og i så fald i hvad form, må vi vente med at se.

Kommentarer

Nu snakkes der officielt om at genoplive "Hannibal"

  • 0

    fed serie med fantastiske skuespillere. Er klart frisk på mere Hannibal:o)

    PatrickJane11-08-17 20:24

  • ★★★0

    Overvejede igår at se serien da jeg lige har fået sæson 3 hjem, har kun set sæson 1 da den blev vist på tv, men kan serien virkelig holde 7 sæsoner hvis det er? Var det så ikke bedre at lave dem mindre eller lave det til et par film istedet.

    MOVIE100011-08-17 20:46

  • ★★★★★0

    Den serie er også på min liste over "tv-serier, jeg muligvis havde set, hvis døgnet havde 30 timer, og jeg behøvede mindre søvn". 

    Lars!11-08-17 20:54

  • 0

    Fed serie, ingen tvivl, men sæson 3 blev lidt for artsy efter min smag. Er dog klar på mere Hannibal.

    Kyllingebenet11-08-17 21:57

  • ★★★★0

    Sæson 1 var rigtig god.

    Sæson 2 var for mærkelig og dum.

    Sæson 3 er sat på hold.

    Åkepool17-08-17 21:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen