Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Hjælp: En Steve Martin film, hvor der indgår en masse børn. Kan ikke huske titlen og IMDB er ikke rigtig til nogen hjælp.

    davenport13-01-18 14:59

  • ★★★★0

    Parenthood?

    chandler7513-01-18 15:05

  • 0

    Parenthood?

    Herrguth13-01-18 15:05

  • ★★★★★★0

    Tak - det var fordi den hedder Hele den pukkelryggede familie på dansk..

    Men den står ikke på hans liste på IMDB??? Det har jeg da aldrig været ude for før... Den skulle stå under 1989 men der står ikke noget.

    davenport13-01-18 15:16

  • ★★★★★★0

    Det forlyder at han havde kendskab til det, men af religiøse grunde (Christian Science) gik i længere tid uden at få det behandlet - EB skriver to år.

    Ja det læste jeg. Dumt!

    T. Nielsen13-01-18 15:15

  • 0

    Tak - det var fordi den hedder Hele den pukkelryggede familie på dansk..

    Men den står ikke på hans liste på IMDB??? Det har jeg da aldrig været ude for før... Den skulle stå under 1989 men der står ikke noget.

    Den står på hans liste, når jeg går på IMDB. Har du husket at gå til "Actor"? For IMDB starter nemlig med at liste hans producer-krediteringer.

    Herrguth13-01-18 16:05

  • ★★★★★★0

    Jeg drak øl fra kl. 11-6 om morgenen i lørdags...det kan dæleme godt mærkes i dag...

    Guldager15-01-18 16:27

  • ★★★0

    Hvordan kan et pizzeria have udsolgt af Deep pan pizzaer? 

    MOVIE100015-01-18 23:14

  • ★★★★★★1

    Tillykke til herr Jonas med fødselsdagen. 

    Zero Cool16-01-18 10:35

  • ★★★★1

    Ja, tillykke til Jonas, nu hvor man ikke må skrive på hans fjæs...

    chandler7516-01-18 11:52

  • ★★★★★0

    Ja, tillykke til Jonas, nu hvor man ikke må skrive på hans fjæs...

    Det er også pænt irriterende, når folk gør det.

    Lars!16-01-18 12:52

  • ★★★★★★1

    Jeg har skjult alle venner, deaktiveret min væg og gjort sådan, at man ikke kan se min profil, hvis man ikke er ven med mig...

    Selvom jeg laver et par ret ligegyldige opdateringer af og til, så bruger jeg udelukkende FB til grupper og information her igennem. Er ikke med i nogen deciderede sociale grupper, er faktisk kun med i 13 grupper i alt, og har ingen sider, jeg synes godt om eller følger.

    Guldager16-01-18 12:59

  • ★★★★★0

    Jeg har skjult alle venner, deaktiveret min væg og gjort sådan, at man ikke kan se min profil, hvis man ikke er ven med mig...

    Jeg fandt dig da.

    Medmindre der er en anden Guldager, som er ven med wimmie og insider :p 

    Lars!16-01-18 13:15

  • ★★★★★★0

    Jojo, du kan finde mig på FB, det kan man ikke slå fra, men kan du se noget af min profil?

    Guldager16-01-18 13:24

  • ★★★★★★3

    Kun det nøgenbillede med støvsugeren... For mit indre blik... Det vil aldrig forsvinde...

    davenport16-01-18 13:24

  • ★★★★★★0

    Hehe - det var også et godt billede! Men har slettet alle mine billeder også. Jeg har mange gange overvejet at droppe FB, men kommunikation vil blive for besværgeligt, hvis jeg gør. 

    Guldager16-01-18 13:55

  • 0

    Jeg har tidligere været ret afhængig af Facebook, men prøver at skære ned for forbruget. Jeg laver heller ikke nær så mange opslag derinde som tidligere, men er stadig på via mobilen alt for ofte hver dag. Jeg bruger det dog også til salg af mine spil og køb af LEGO, så den slags sider er jeg stadig mest inde på. Men hold da kæft en tidsrøver.

    Bony16-01-18 16:48

  • ★★★★0

    Jeg bruger faktisk kun FB til film og kommunikation med venner. Da jeg fx spiller fodbold, er al info på FB. Jeg er ikke typen, der skriver om ens privatliv, så på den måde er jeg gammeldags. 

    Babo16-01-18 17:02

  • ★★★0

    Ja, tillykke til Jonas, nu hvor man ikke må skrive på hans fjæs...

    Heh. Vidste ikke engang at det var tilfældet. Må have slået det fra engang. Troede bare at alle havde glemt mig :)

    gi-jones16-01-18 18:30

  • ★★★★1

    Jeg tjekker FB måske hundrede gange om dagen, men er heller ikke typen, der skriver om mig selv. Eller i hvert fald ikke mere end én gang med mange års mellemrum.

    Jeg deltager heller ikke i de mange politiske debatter, der oversvømmer sitet, og som jeg mest af alt betragter som spild af tid. Når jeg af og til tager mig selv i at falde ned i en af disse og begynder at læse de mange tilsvininger, har jeg mest af alt lyst til at slå mig selv. Undtagelsen er Christian Marcussen, som jeg følger, fordi han har nogle sindssygt skarpe kommentarer. Man skal som regel bare lade være med at læse kommentarerne.

    Det med, at FB nu ændrer algoritmen, så man får flere opdateringer fra sine venner og færre fra de sider, man følger, synes jeg er tåbeligt. De personlige kommentarer er i høj grad rykket videre til andre medier - fx Twitter, hvor jeg gang på gang overraskes over, hvor meget folk udleverer sig selv. Og her er vel at mærke ofte tale om folk, jeg slet ikke ikke kender, men jeg ser deres tweets, fordi nogle af mine venner har kommenteret eller liket det.

    Og hvor interesseret er jeg egentlig i opdateringer fra de par hundrede "venner", jeg har på FB? Det er måske en håndfuld eller to, jeg rent faktisk er interesseret i at få alle opdateringer fra. Har jeg virkelig brug for at se billeder fra den skiferie, min gamle skolekammerat Pia har været på med sine tre unger?

    Hvad bruger jeg så FB til? Udover at opdatere Moovys FB-side og bruge Messenger, som er den foretrukne kommunikationsform blandt mine venner og Moovy-gutterne og gutinderne, er det ting som:

    - Lukket forum for freelance-oversættere: Uundværligt, når man som mig arbejder i en branche, hvor man arbejder alene. Her deles alt fra kundeoplevelser, softwarespørgsmål og lummer fredagshygge.

    - Side med køb og salg af tegneserier.

    - Følge mine favoritmusikere.

    - Følge lokale sider, som "2720 Vanløse".

    - Følge virksomheder, hvis produkter jeg interesserer mig for.

    Kort sagt kan jeg ikke undvære FB.

    chandler7516-01-18 18:51

  • ★★2

    Jeg er helt ovre i den anden grøft. Jeg har aldrig været på facebook og kommer det heller ikke. Jeg spiller også fodbold, men så sender holdleder mig bare en sms med info. Ved ikke at være på, er jeg måske gået glip af en sød kattevideo engang, så indtil videre har jeg overlevet fint nok uden.

    Michael Andersen16-01-18 19:35

  • ★★1

    Jeg er helt ovre i den anden grøft. Jeg har aldrig været på facebook og kommer det heller ikke. Jeg spiller også fodbold, men så sender holdleder mig bare en sms med info. Ved ikke at være på, er jeg måske gået glip af en sød kattevideo engang, så indtil videre har jeg overlevet fint nok uden.

    100% Enig og i samme båd. (Vores Serie 5 træner er heller ikke på FB)

    MadMartigan16-01-18 19:57

  • ★★★★0

    Det er bare lidt nemmere på FB. Jeg bruger transport til fodbold og indimellem kører jeg med andre. Så er det altså rart lige at slå en besked op på fjæs, uden jeg skal sende SMS til 5 forskellige. Derudover spiller jeg fx indendørs om onsdagen, men indimellem er det aflyst og beskeden kommer altså på FB og ikke på SMS. Og så kan vi aldrig helt vide, hvor mange der rent faktisk kommer til en omgang indendørs bold, så spørgsmålet 'kommer nogen i aften' stilles hver onsdag :) Jeg spiller oldboys udendørs, men spiller lige pt primært med serie 1 indendørs, dvs turneringer også er styret på FB. Oldboys holdet udvælges faktisk efter først til mølle princippet. Holdlederen stiller spørgsmålet i gruppen 'hvem kan spille på onsdag kl 18.00 på stadion X' og så ellers tilmelder man sig. Der er 14 pladser, men vi har flere end det, så ikke alle kommer på. Men de samme folk kan som regel heller aldrig HVER GANG, så selve måden fungerer fint. Så på den måde, er jeg lidt nødsaget til at have en profil og jeg har nu heller intet imod det. Jeg bruger det blot med omhu. Jeg kan også finde på at sælge ting, så altså, FB kan bruges til meget andet end lufte tanker om sig selv og se på kattevideoer. :)

    Babo16-01-18 20:51

  • ★★★★★★1

    Jeg har det nu ganske fint med Facebook og har primært folk på min kontaktliste, som jeg kender i virkeligheden og har lukket profilen for alle andre. Det sker at jeg deler lidt personlige ting, men under de forhold er det fint nok.

    Jeg har ikke folk på mit job på Facebook, fordi jeg ser det som noget 100% privat (eller så privat som det kan være, når Mark kigger med), men har skåret ned på sociale medier i det hele taget. Jeg slettede bl.a. min Twitter-profil for en måneds tid siden og overvejer at lukke min LinkedIn-profil.

    Jeg har kun 28 "synes om"-sider, hvor de fleste enten har med film, tegneserier eller musik at gøre, der er nogle enkelte fællesgrupper med spas og som udgangspunkt gider jeg ikke at diskutere politik og den slags på min profil, fordi folk helt mister deres filter på de sociale medier.

    Udover at have kontakt med en stor del af mine venner og kontakter, bruger jeg i høj grad Facebook til at holde øje med hvad der sker af kulturelle ting, som jeg har interesse i, noget jeg på sin vis også bruger Instagram til.

    Zero Cool16-01-18 21:00

  • ★★★★1

    Til jer der ikke er på Facebook: Er det af principielle grunde? Det respekterer jeg.

    Men ellers kan man jo bruge FB til det, man selv ønsker. Man behøver jo ikke at have en eneste "FB-ven", hvis man fx bare vil følge de filmskabere, man godt kan lide - og som i mange tilfælde kun opdaterer omkring deres arbejde på FB.

    chandler7516-01-18 21:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen