Trailer: Alicia Vikander sparker seriøst røv som Lara Croft i nyeste "Tomb Raider"-trailer!

Kvindernes svar på Indiana Jones er snart tilbage på det store lærred i jagten på sandheden om sin fars skæbne.

Så er der landet en dugfrisk trailer til "Tomb Raider" med Oscar-vindende Alicia Vikander ("Den danske pige") i hovedrollen som den slagkraftige heltinde Lara Croft. Traileren kan ses herunder. 

Filmen er baseret på én af klodens mest populære videospil-franchises, der første gang så dagens lys i midten af 1990'erne med Lara Croft i rollen som action-heltinde med hang til eksotiske eventyr og jagten på artefakter – ikke ulig en vis Indiana Jones...

Vikander har overtaget rollen som Croft i den nye reboot efter Angelina Jolie, der spillede arkæologen i to film i 00'erne.

"Tomb Raider" har karakter af at være en origin-historie, hvor Lara lever en triviel skyggetilværelse i London, indtil hun kommer på sporet af sin forsvundne fars sidst kendte destination i Japan, hvor halsbrækkende eventyr venter i jagten på sandheden om faderens skæbne. 

Filmen er instrueret af nordmanden Roar Uthaug ("Bølgen"), og den rammer de danske biografer 15. marts.

Kommentarer

Alicia Vikander sparker seriøst røv som Lara Croft i nyeste "Tomb Raider"-trailer!

  • ★★★★★0

    Som jeg skrev på FB

    Vi gir det en chance, men damm AC filmen havde jo også et godt hold, og se hvordan det gik den, men det ser ud til de rammer Reboot seriens visuelle side ganske fint som er den som filmen her tydeligvis er baseret på, håber bare på lidt mere adventure/tomb raiding end traileren angiver, men self. skal de her filmtrailer klippes så det er en stor action blockbuster hel ned til Hollywood formularen for trailers.

    Men jeg venter med spændig på den aligevel, fordi The Video Game Movie Curse has to be broken one day :) I hope.

    Elwood19-01-18 14:03

  • ★★★★★0

    Jeg har nu set traileren, og jeg føler, at jeg dermed også har set det meste af filmen. Seriøst røv. 

    Lars!19-01-18 14:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen