Chad Stahelski vender tilbage bag kameraet på "John Wick: Chapter 3"

Der er igen lagt op til tempofyldt og hårdtslående action, når Keanu Reeves vender tilbage i rollen som John Wick i 2019 med Chad Stahelski i instruktørstolen.

Nyheden kommer ikke mange dage efter, det blev afsløret, at der arbejdes på en tv-serie baseret på universet fra John Wick, hvor det også rygtes, at Keanu Reeves dukker op i en gæsterolle. Universet, hvor lejemordere har adgang til et verdensomspændende net af hoteller, våbenhandlere og skræddere samt egen valuta, har fra starten været oplagt at udbygge. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at "John Wick: Chapter 3" skulle blive en realitet.

Chad Stahelski, der sammen med David Leitch instruerede den første flm, prøvede kræfter med "John Wick: Chapter 2" på egen hånd, hvor han skruede op for både action og lejemorderuniverset.

Ifølge Stahelski bliver tredje del dog ikke nødvendigvis større, men der vil være mere fokus på at skabe anderledes og mere kreative actionscener. Derudover forventes det, at en del af skuespillerne fra de tidligere film vender tilbage, men det er endnu ikke officielt.

Optagelser på filmen er sat til at begynde i marts, og den forventes at få premiere i midten af 2019. 

Kommentarer

Chad Stahelski vender tilbage bag kameraet på "John Wick: Chapter 3"

  • 0

    Det gør mig ikke noget, jeg synes 2'eren er en lille tand bedre end den første.

    Superknys20-01-18 16:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen