Trailer: Nej, det er tilsyneladende ikke en joke - Crocodile Dundee vender tilbage

Danny McBride skal spille legendens søn i den kommende film, som det nu er muligt at få det første kig på.

Ud af det blå, uden at nogen havde set det komme (og uden at nogen havde bedt om det), er der en ny Crocodile Dundee-film på vej. I weekenden landede der pludseligt en trailer, som måske rejste flere spørgsmål end svar. Var det en joke? Var det en forsmag på en Super Bowl-reklame? Hvad var dette!? Nu tyder kilderne dog på, at traileren, der kan ses herunder, taler sandt, og at Crocodile Dundee er tilbage! Eller rettere – ifølge traileren er han forsvundet, og det er nu op til hans amerikanske søn at finde ham.

"That's not a knife..."

Den første film om Crocodile Dundee var den næstmest indbringende film i USA i det herrens år 1986, kun overgået af "Top Gun". 

Filmen handler om den australske krokodillejæger, Michael J. Dundee, der bliver inviteret til New York, hvilket selvfølgelig ender ud i en masse gak og løjer, når de to kulturer støder sammen. På vaskeægte 80'er-manér bød den oprindelige film på flere oneliners, hvor især "That's not a knife, THAT's a knife!" er den, der huskes bedst i dag. For manges tilfælde måske det eneste, der huskes fra filmen.

"Crocodile Dundee" blev efterfulgt af to film, som aldrig opnåede samme succes, og nu ser det så ud til, at en fjerde film i serien er på vej. Danny McBride, som måske især kendes fra HBO-serierne "Eastbound & Down" og "Vice Principals", skal spille den amerikanske søn, og Paul Hogan vender angiveligt tilbage i den ikoniske rolle som Crocodile Dundee. Filmen får premiere senere i år.

Kommentarer

Nej, det er tilsyneladende ikke en joke - Crocodile Dundee vender tilbage

  • ★★★★★1

    Åååååh, elsker McBrides serier, men hans film er jeg knap så meget fan af. Det første klip ser ret skidt ud.

    David Lund22-01-18 11:04

  • ★★1

    Indtil videre siger jeg "That's not a funny movie. THAT'S a funny movie!" og peger over på en hvilken som helst anden film. :-D

    The Paki Don22-01-18 11:49

  • ★★★★★0

    Jeg husker også Scene hvor han skal hidkalde flagermuse mener jeg det er, med hans stykke træ med en snor i. Jeg lavede en udgave af den med en lineal og er stykke snor som knægt.

    Elwood22-01-18 11:53

  • ★★★★★★0

    Den første var en sød lille 80'er film, der var varm og sjov. Efterfølgeren var ret middelmådig, men mesterlig i forhold til den næste igen. Den var vitterligt en gang bras. Jeg skriger derfor ikke efter flere og ser den nok heller ikke, men tænker at da kun kan gå fremad og den kun kan blive bare lidt bedre end den tredje den var det.

    T. Nielsen22-01-18 12:04

  • 0

    Det var dog en horribel titel. "Dundee: The Son of a Legend Returns Home" - Really? O_o Det lyder da virkelig som en direkte-til-VHS titel..

    T'hain22-01-18 14:59

  • 0

    Jeg husker også Scene hvor han skal hidkalde flagermuse mener jeg det er, med hans stykke træ med en snor i. Jeg lavede en udgave af den med en lineal og er stykke snor som knægt.

    Det er ikke flagermusende han hidkalder med den. Det er de indfødte, som skal hjælpe med at vogte dem han har fanget.
    Flagermusende tiltrækker han med de ildelugtende bær han plukker og efter han har kastet dem på Rico og hans bande, laver han nogle skrig af en slags ;)

    Undskyld irettesættelsen :D
    Har set den film over 100 gange. Så den stort set hver gang jeg besøgte mine bedsteforældre som barn, fordi bedstefar optog den på VHS. Og vi besøgte dem dælme tit, da vi kun boede et par kilometer derfra. Sådan en lørdag eller søndag kunne den da også godt ses 2 gange :D

    Nagash22-01-18 21:28

  • ★★★★★0

    Hehe det hel ok :)

    Elwood22-01-18 21:57

  • ★★★★★0

    Det var dog en horribel titel. "Dundee: The Son of a Legend Returns Home" - Really? O_o Det lyder da virkelig som en direkte-til-VHS titel..

    Hmm, jeg spekulerer på, om ikke det er meningen, altså at der er noget ironi over det. Det kunne godt passe lidt med den lidt tørre humoristiske tone, der også karakteriserer det her klip med Chris Hemsworth (som åbenbart også er med): 

    people.com/movies/chris-hemsworth-meets-crocodile-dundees-son-in-exclusive-teaser-for-australian-mystery-comedy/ 

    Lars!23-01-18 09:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen