Trailer: Tom Hardy er Marvel-antihelten "Venom" i første trailer!

Det går vildt for sig, når den legendariske tegneserieskurk får sin egen film.

Så er første kig på den kommende "Venom"-film landet. Superhelteprojektet om den symbiotiske antihelt har Tom Hardy i hovedrollen som Eddie Brock/Venom, og herunder kan du se teaser-traileren, der netop er blevet frigivet.

"Venom" er baseret på figurer fra Marvels tegneserieunivers og handler om den onde "Spider-Man"-karakter, der er i stand til at besætte mennesker og give dem kræfter som en edderkop. Den populære karakter blev skabt i 1988 og er egentlig halvt menneske, halvt rumvæsen, hvor der under den sort/hvide overflade gemmer sig manden Eddie Brock. Figuren har ageret både antihelt og superskurk i de kulørte hæfter.

Filmens handling skulle efter sigende tage sin inspiration fra de to populære tegneseriehistorier "Lethal Protector" og "Planet of the Symbiotes". Om sci-fi-fortællingen vil have nogen forbindelse til "Spider-Man"-filmene er endnu ikke endeligt bekræftet, selvom de to kraftkarle ellers er ærkefjender i de oprindelige historier. Derudover forlyder det, at filmen ender med at få en R-rating.

Tom Hardy får i actionfilmen selskab af Michelle Williams ("All the Money in the World"), Riz Ahmed ("The Night Of") og erfarne Woody Harrelson, mens Ruben Fleischer ("Zombieland") står bag kameraet. "Jumanji: Welcome to the Jungle"-duoen Jeff Pinkner og Scott Rosenberg har stået for manuskriptet.

"Venom" svinger ind i biograferne 18. oktober.

Kommentarer

Tom Hardy er Marvel-antihelten "Venom" i første trailer!

  • 0

    Tom hardy er indrømmende den eneste grund jeg skal se den her film, men teaseren virkede.. for har lyst til at se mere. 

    Batsy 8-02-18 18:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen