Forum - Forum-tråd: Fodboldtråden

Fodboldtråden

  • ★★★★0

    4-1? Så skulle I vist have bolden mere end 20%. På hjemmebane. Jeg spår 2% på Camp Nou. 

    Babo21-02-18 07:57

  • ★★★★★2

    4-1? Så skulle I vist have bolden mere end 20%. På hjemmebane. Jeg spår 2% på Camp Nou. 

    2% Puha! Så bliver det i hvert fald svært at vinde i kølvandet på de nye regler, der dikterer, at dommeren efter slutfløjtet tildeler 1 mål pr. 10% boldbesiddelse, fordi det jo netop er essensen af fodbold!

    The Insider21-02-18 10:48

  • ★★★★0

    Jeg synes de skulle indføre nye regler. Busser må ikke køre på banen. 

    Babo21-02-18 10:54

  • ★★★★★2

    Jeg synes de skulle indføre nye regler. Busser må ikke køre på banen. 

    Nej, det er tydeligvis upraktisk, fordi de så ofte bumper ind i stolperne!

    The Insider21-02-18 11:45

  • ★★★★★0

    Jeg skrev dén kommentar LANG tid før det udlignende mål ;-) Som du måske har bemærket tidligere i tråden, har jeg for vane at gøre alt, jeg kan, for at undgå at jinxe mit hold - inklusive at komme med yderst pessimistiske spådomme.

    Sjovt... før kampen havde 1-1 lydt enormt imponerende. Nu er jeg ekstremt skuffet over, at vi ikke fik en sejr i hus. Kunne snildt være endt 4-1. Nå, men så ender den 5-0 i Barcelona, og så kan der dernæst fokuseres totalt på at sikre Top 4, efter at Leicester også slår Chelsea ud af FA Cuppen.

    Jo, jeg ved skam godt, at du plejer at skrive de “pessimistiske” indlæg med en humoristisk vinkel, når Chelsea skal i kamp. :) Men dem plejer du jo, at skrive enten før eller lige efter at kampen er gået i gang. Denne gang var det efter kampen var slut, så derfor fangede jeg ikke lige, at du var ironisk selvom, at jeg nok burde have opdaget det alligevel. :)

    Mht, returkampen på Camp Nou så ville jeg, (hvis jeg var Chelsea fan og med den fight og periodevis flotte spil de viste i går) være ganske fortrøstningsfuld angående, om I går videre til kvartfinalerne. At Barcelona scorer et mål på udebane, må man et eller andet sted forvente, så det ser jeg ikke som nogen katastrofe selvom, at måden de fik målet på var mega ærgerligt og hamrende ufortjent. Jeg synes ikke, at Barcelona i sin nuværende form eller konstellation er særligt imponerende og købet af Paulinho virker på ingen måde skræmmende. Barcelona havde meget boldbesiddelse i går, men farlige blev de kun 1 gang fra Suarez inden målet, så deres indsats overordnet set var ikke noget at skrive hjem om. Samtidig synes jeg heller ikke Barcelonas forsvar ser super stabilt ud, så jeg spår Chelsea gode chancer for at gå videre og tipper en 1-2 sejr til Chelsea på Camp Nou.

    Angående FA Cuppen tror jeg på, at Leicester kan gå hele vejen. Men jeg blev dog ærlig talt noget frustreret, da jeg så, at de skal møde Chelsea i kvartfinalen. Jeg havde håbet på at et møde med et af de tilbageværende top 6 hold kunne vente til semi-finalen eller finalen. Jeg spår dog Leicester rigtig gode muligheder for at slå Chelsea, hvilket der er flere årsager til. Dels synes jeg at deres seneste opgør på Stamford Bridge viste, at Leicester sagtens kan matche Chelsea over 90 min. Ja faktisk synes jeg, at Leicester burde have vundet kampen med et par mål. Derudover er der Chelseas meget hårde program de næste par uger. Først mod Manchester United og ugen efter mod Manchester City inden de så skal spille returkamp mod Barcelona d. 14 marts. Allerede tre dage senere skal de så møde Leicester på King Power Stadium. Leicester har så ud over hjemmebanefordel haft et langt lettere kampprogram i Premier League, så jeg formoder at de nok er væsentligt mere friske end Chelsea-spillerne. Og så er der jo selvfølgelig også det, at Conte (formoder jeg) satser mest på Champions League og at slutte i top 4. Og da kapløbet her er meget tæt, så kunne jeg godt tro på, at han vil spare nogle af de større profiler til FA Cup kvartfinalen.

    Så jeg er indtil videre optimist. :)

    NightHawk21-02-18 17:47

  • ★★★★0

    Paulinho har netop vist sig at være en succes, selvom ingen forventede det. Han arbejder godt og scorer altså mål og er farlig. Han fik også en kæmpe chance i går på hovedstød, som du ikke nævnte. Han er ikke en fast-starter, men det var han heller ikke købt som. 

    1-1 målet kom netop ovenpå højt pres for Barca, som tvang Chelsea til at lave enkelte fejl. Men nej, de kom ikke frem til meget, men hallo... vi taler om 11 mænd bag eget mål, så tror jeg pokker det bliver vanskeligt. Udover enkeltmands-præstation i form af Villians blændende sparketeknik, så er det ikke just fordi Chelsea spillede sig til chancer. 

    Noget af et odds på Camp Nou du kommer med. Men jeg tør godt vædde med dig :) Det bliver en helt anden kamp og jeg er ret sikker på Barca kommer til en del flere chancer og går naturligvis samlet videre, kan ikke forestille mig andet. 

    Det sagt, så håber jeg snart Dembele kommer i omdrejninger og undgår skader. Countinho må ikke spille CL for Barca denne sæson, men det er tydeligt at fraværet af Neymar gør ondt. Hvis Messi ikke lige rammer toppen hver gang, så kommer genialiteten ikke fra andre. Man har så købt to fantastiske spiller, som jeg håber kan tage lidt over når det ikke lige kører for Suarez og især Messi. 

    Babo21-02-18 19:40

  • ★★★5

    vi taler om 11 mænd bag eget mål, så tror jeg pokker det bliver vanskeligt.

    Ville ellers tro det blev nemmere.

    Steffan Rasmussen21-02-18 19:55

  • ★★★★0

    Ville ellers tro det blev nemmere.

    Hvordan? Det er da aldrig nemt at finde ‘hullerne’, måske under Pep og på Camp Nou, men Valverde er faktisk en taktikker og løber ikke mange risici som nogle af Barcas tidligere trænere. Man har heller ikke bolden så meget mere. I går var det helt vild, det kom meget bag på mig. 

    Babo21-02-18 20:07

  • ★★★★★★0

    Ville ellers tro det blev nemmere.

    Ja, de burde kunne trille den ind i sådan et tilfælde. Helt enig!

    T. Nielsen21-02-18 20:22

  • ★★★0

    Hvordan? Det er da aldrig nemt at finde ‘hullerne’, måske under Pep og på Camp Nou, men Valverde er faktisk en taktikker og løber ikke mange risici som nogle af Barcas tidligere trænere. Man har heller ikke bolden så meget mere. I går var det helt vild, det kom meget bag på mig. 

    Du mener 11 mand foran eget mål, ikke bagved.

    Ja, de burde kunne trille den ind i sådan et tilfælde. Helt enig!

    :-)

    Steffan Rasmussen21-02-18 20:23

  • ★★★★★1

    Denne gang var det efter kampen var slut

    Nej, der var stadig en halv times tid tilbage på det tidspunkt! :-) Mit anti-jinx fungerede næsten - de scorede jo lige efter!

    Og tak for tilliden, NightHawk! Hvis din CL-spådom går i opfyldelse, må din FA Cup-spådom sgu også gerne gøre det for min skyld ;-) Men desværre taber Chelsea begge kampe 4-0.

    The Insider21-02-18 20:50

  • ★★★★0

    Du mener 11 mand foran eget mål, ikke bagved.

    :-)

    Haha, godt set. 

    Babo21-02-18 21:06

  • ★★★1

    Jeg så Sevilla - Manchester United i går, hvilket jeg nedte med at fortryde noget. Jeg skal ikke tage noget fra Mourinhos evne til at skabe resultater, men hans udebanekampe er så ufattelig kedelige, deprimerende og livsfornægtende størrelser. Til sammenligning var Chelsea det rene fyrværkeri mod Barcelona (de havde jo så også de større chancer). Som det blev nævnt i studiet, er selv den udskældte italienske fodbold uhyre sjældent så passivt som det her.

    Jeg kunne ikke forestille mig at tænde for den slags fodbold uge efter uge. Dette United-hold har jo ellers som bekendt brugt absurde summer på fantastiske spillere, og alligevel spiller de som en opgraderet udgave af AC Horsens. Det er lige ved, jeg bliver helt deprimeret på Pogba og selv Sánchez vegne. Fantastiske talenter som i et eller andet omfang bliver spildt. Jeg tænker uundgåeligt på, hvordan Sánchez givetvis ville have sprudlet under Guardiola. Men han har selvfølgelig selv valgt det. Jeg kan så i stedet vælge at slukke for TV'et.

    Benway22-02-18 11:28

  • ★★★★★1

    Man skal altid holde sig fra at se et Mourinho-hold i Champions League. Især når gruppespillet er overstået. Den fejl har jeg begået før, så jeg valgte heldigvis ikke at se kampen i går :)

    Kruse22-02-18 11:38

  • 0

    En fremragende præstation af Milan her til aften. 2-0 på udebane over Roma og Cutrone som målscorer endnu engang. Top 4 ser stadigvæk svært ud pga. de mange pointtab tidligt i sæsonen, men som Milan spiller nu i forhold til især Inter og Roma er det ikke umuligt.

    Whispering Horse25-02-18 22:57

  • 0

    Jeg havde set meget frem til aftenens lokalopgør mellem Milan og Inter, men den er ligesom de resterende kampe i Serie A naturligvis blevet aflyst på grund af Davide Astoris alt for tidlige død. Endnu et forfærdeligt dødsfald indenfor fodboldverden og så blev han endda far for 5 dage siden.

    Whispering Horse 4-03-18 13:44

  • ★★★★0

    Det bliver heller ikke i år, PSG. 

    Babo 6-03-18 22:32

  • ★★★0

    Ja, der var klasseforskel. Den franske liga er nok bare for dårlig til at holde sig skarp på.

    Godt dommerarbejde i øvrigt.

    Benway 6-03-18 22:59

  • ★★★★0

    Du milde. Det føles som om Juve spiller i slowmotion. Damn de er tunge i røven overfor Tottenham. 

    Babo 7-03-18 21:55

  • ★★★★0

    Jeg sagde noget? Hahaha

    Babo 7-03-18 22:10

  • 0

    De kløgtige narrer de mindre kløgtige. Juventus kender deres besøgelsestid og har det ekstra gear når det gælder og viser mentalt overskud i forhold til Tottenham. Det er det som gør at de er blandt de bedste hold i verden og Tottenham ligger et mulehår efter. Og så har de en verdensklasseangriber i Higuain. Men to meget gode opgør.

    Whispering Horse 7-03-18 22:52

  • ★★★★1

    Ekstra gear? Jeg kan simpelthen ikke sige ret meget til kampen, andet end det var dybt uretfærdigt, hvis noget hedder det i fodbold. Sort uheld at Tottenham ikke fører med 5 ved pausen. Jeg ser det simpelthen som uheld, for jeg synes Tottenham er et bedre hold. 

    Babo 7-03-18 22:58

  • ★★1

    Ekstra gear? Jeg kan simpelthen ikke sige ret meget til kampen, andet end det var dybt uretfærdigt, hvis noget hedder det i fodbold. Sort uheld at Tottenham ikke fører med 5 ved pausen. Jeg ser det simpelthen som uheld, for jeg synes Tottenham er et bedre hold. 

    Ja, momentvis spillede de godt Tottenham. Hvordan kan du sige de skulle have ført med 5?? Det vil sige de skulle have haft 6 stk 100% chancer, da Juventus blev snydt for årets største straffe.

    Juventus havde rutinen, da de rundede 60 minutter, begyndte Tottenham spillerne og kigge på uret, og så klappede fælden!

    MadMartigan 8-03-18 19:55

  • ★★★★0

    Ja, momentvis spillede de godt Tottenham. Hvordan kan du sige de skulle have ført med 5?? Det vil sige de skulle have haft 6 stk 100% chancer, da Juventus blev snydt for årets største straffe.

    Juventus havde rutinen, da de rundede 60 minutter, begyndte Tottenham spillerne og kigge på uret, og så klappede fælden!

    Momentvis? Juve var spillet tynde i mere end en time. Indtil det vendte mod al forventning omkring det 65 min. Selv efter det var det bogstaveligt stolpe ud for Tottenham. Tottenham havde virkelig mange muligheder til at komme meget mere foran ved pausen, end 1 - 0 føringen. Ved ikke helt, hvilken kamp du så? :) Sort uheld. Intet andet. Tottenham er et bedre mandskab. Ganske enkelt. Ja, rutinen blev afgørende, men Tottenham kan i sidste ende kun takke sig selv for ineffektivitet foran modstandernes mål. Ærgerligt det liiige skulle være dén aften. Som Barca fan vil jeg nu hellere møde Juve med deres nuværende form end Tottenham, så det er fint nok. Men Tottenham har dæleme spillet forrygende. 4 point mod Madrid over to kampe er høj klasse. På den konto ærger det mig de er ude. Det har de virkelig ikke fortjent, hvis altså noget hedder det. 

    Babo 8-03-18 20:28

  • ★★0

    Jeg så i hvert fald ikke en kamp, hvor Tottenham væltede i chancer. Juventus var spillet tynde ja, men der fra og så til at score der er langt. Som Arsenal fan, kender jeg ALT til at spille alverdens forsvar TOTALT tynde 10 gange i en kamp, og så tabe alligevel :)

    Stolpe ud fra Kane, der var han tyk off-side. I en alder af bare 24, var Kane faktisk ham der udviste mest ro, og rutine, ved og efter det 60 mins, og det er der Tottenham fejler, og ikke kan holde is i maven. Var det ikke også deres første kvartfinale i historien, de var kommet i, det kan godt give nervøsitet.?

    MadMartigan 8-03-18 21:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen