Trailer: Første lange trailer til "I, Tonya" med Margot Robbie som is-kold femme fatale

"Suicide Squad"-stjernen giver den igen som drama-queen i historien om én af sportshistoriens allerstørste skandaler.

Så er den første lange trailer til "I, Tonya" landet, hvor Margot Robbie portrætterer den berygtede amerikanske kunstskøjteløber Tonya Harding, som i 1994 blev sat i forbindelse med angrebet på rivalinden Nancy Kerrigan forud for Vinter-OL i Lillehammer. Overfaldet på Kerrigan fandt sted midt under et stævne på foranledning af Hardings eks-mand, Jeff Gillooly. Billederne af den grædende og forpinte Kerrigan gik verden rundt umiddelbart efter ugerningen.

Udover Margot Robbie finder man på rollelisten blandt andre Sebastian Stan ("The Martian"), Allison Janney ("Juno") samt ikke mindst Caitlin Carver ("Paper Towns") som rivalinden Nancy Kerrigan. 

Dramaet om Hardings bizarre livshistorie og karriere er instrueret af Craig Gillespie ("The Finest Hours") og får dansk biografpremiere 1. februar 2018.

Kommentarer

Første lange trailer til "I, Tonya" med Margot Robbie som is-kold femme fatale

 • ★★★0

  Det ligner de tager en The Wolf Of Wallstreet approach med talking to the cam medmindre det blot er creative editing, men filmen ser ganske intressant ud.

  Elwood 6-11-17 17:40

 • ★★0

  Det ligner de tager en The Wolf Of Wallstreet approach med talking to the cam medmindre det blot er creative editing, men filmen ser ganske intressant ud.

  Præcis min tanke. Helt klart en Wolf of Wall Street-vibe. Jeg synes at det ser rigtigt fedt ud.

  Kruse 7-11-17 09:50

 • ★★★0

  Nej det ser bestemt rigtig fedt ud, så jeg glæder mig også :)

  Elwood 7-11-17 19:44

Log ind for at deltage i diskussionen