Trailer: Se traileren til HBO's Steven Spielberg-dokumentar

Nu får én af alle tiders største og mest indflydelsesrige instruktører sit imponerende livsværk oprullet i en ny dokumentarfilm fra HBO. Det drejer sig om ingen ringere end Steven Spielberg, som i fem årtier har tryllebundet sit publikum som instruktør på klassiske film som "Dødens gab", "Jurassic Park", "Indiana Jones"-filmene samt ikke mindst "E.T.", "Schindlers liste" og "Saving Private Ryan".

I filmen, hvis trailer kan ses herunder, medvirker stort set alt, hvad der kan krybe og gå af Hollywood-notabiliteter som eksempelvis Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio, Liam Neeson, Harrison Ford, George Lucas, Tom Hanks og Dustin Hoffman – for blot at nævne nogle få af de stjerner, der beundrer og har arbejdet sammen med Spielberg.

Dokumentaren, som er instrueret og produceret af den prisvindende dokumentarist Susan Lacy, fortæller historien om Spielbergs bittersøde barndom, hans dybe fascination af filmkunsten samt ikke mindst hans transformation fra instruktør af kulørte Hollywood-blockbusters til mere seriøs kunstner og Oscar-vinder for film som "Schindlers liste" og "Saving Private Ryan".

Derudover byder filmen naturligvis også på masser af klip fra Spielbergs ikoniske film og sjældne klip fra kulisserne samt interviews med hovedpersonen selv.

"Spielberg" får premiere på HBO 7. oktober, alt imens den succesrige instruktør har hele to film på vej, nemlig "Ready Player One" og "The Post". 

Kommentarer

Se traileren til HBO's Steven Spielberg-dokumentar

Log ind for at deltage i diskussionen