Trailer: Se den episke trailer til sidste sæson af "Star Wars: Rebels"

Den prisvindende animationsføljeton "Star Wars: Rebels" har været en kæmpe succes både hos publikum og kritikere, og nu har Disney så frigivet traileren til den meget imødesete sæson 4, som efter sigende bliver den sidste. 

Serien foregår mellem Episode III og IV i Star Wars-sagaen, hvor Imperiet er på sit højeste, og den har indtil videre budt på et væld af nye, fascinerende karakterer, som især yngre fans har taget til sig på linje med Han Solo, Darth Vader og Chewbacca hos det lidt ældre Star Wars-publikum. 

Som det kan ses i traileren herunder, optræder der gamle fan-favoritter i den nye sæson, der blandt andet byder på gensyn med oprørslederne Mon Mothma, Bail Organa og Saw Gerrera, hvor sidstnævnte medvirkede i sidste års "Rogue One: A Star Wars Story".

På skurke-fronten optræder blandt andre Guvernør Tarkin i animeret udgave sammen med Grand Admiral Thrawn, der har original stemme af danske Lars Mikkelsen, præcis som i sæson 3.

Vanen tro er der naturligvis også masser af rumkampe, lyssværdsdueller, monstre og laserstråler på programmet, når fjerde sæson af "Star Wars: Rebels" får premiere på Disney XD 16. oktober. 

Kommentarer

Se den episke trailer til sidste sæson af "Star Wars: Rebels"

    Log ind for at deltage i diskussionen