Moovy TV: "Aldrig mere i morgen"-interview med Erik Clausen

I denne uge er Erik Clausen aktuel med sin 14. spillefilm som instruktør: "Aldrig mere i morgen" – et dybfølt drama om en kunstner (spillet af Clausen selv), der dør efter et hjerteanfald.

Han vågner dog op igen til synet af en engel, der spilles af Bodil Jørgensen, som tager Thorvald med på en rørende rejse, så kunstneren kan fornemme, hvordan både hans liv og død har påvirket hans nærmeste.

Vi mødte forleden Clausen i hans hyggelige Vesterbro-domicil, hvor han ikke blot gav os et lille nummer på sin harmonika, men også talte længe og åbenhjertigt om sit seneste værk.

Vidner filmen om, at Clausen er blevet religiøs? Er han selv begyndt at reflektere meget over døden? Og hvad ville han mon synes om sit eget liv, hvis en engel inviterede ham til at reflektere over det? Få svarene i vores video-interview!

Kommentarer

"Aldrig mere i morgen"-interview med Erik Clausen

 • ★★★★★★3

  Jeg må indrømme, at jeg altid godt har kunne lide den gamle gøgler og selv om hans film måske sjældent har rykket det store, så er de ofte menneske varme og sympatiske. Jeg har mødt ham en enkelt gang og der var han også lun og frisk. Han lyder noget mere seriøs og gammel her.

  T. Nielsen 1-09-17 08:32

 • ★★★2

  Hans næste film kan kun gå for langsomt, håber vi ser endnu et Moovy Tv interview med ham til den tid. 

  Godt interview, og tonen passer perfekt ud fra filmens. Jeg blev dog interesseret i at høre mere om de tanker han har om sine tidligere projekter eller måske livserfaringer da han nævner det lidt kort her 8:42.

  MOVIE1000 1-09-17 20:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen