Moovy TV: "Black Panther: Wakanda Forever"-interviews med Marvel-filmens helte og skurk!

Vi taler med Tenoch Huerta, Dominique Thorne og Danai Gurira om presset ved at lave en mægtig Marvel-film og sammenholdet foran kameraet.

Det 30.(!) filmkapitel i Marvel Studios' ekstremt succesfulde MCU-saga er netop udkommet i de danske biografer: "Black Panther: Wakanda Forever".

Som filmens rørende trailers også understregede, så er Ryan Cooglers nye Marvel-opus i dén grad præget af skuespilleren Chadwick Bosemans tragiske død i 2020 og også af Black Panthers bortgang i Marvels fiktionsunivers.

Og mens kongeriget Wakanda sørger over heltens uventede død, kommer den afrikanske nation pludselig på kollisionskurs med mutanten Namor og hans store undervandshær.

Og vi har talt med mexicanske Tenoch Huerta ("Narcos: Mexico") om hans spændende skurkerolle – og om Namors rødder og historiens eviggyldige budskab.

Derudover sludrede vi med Danai Gurira ("The Walking Dead") og Dominique Thorne ("Judas and the Black Messiah"), som spiller to af Wakandas heroiske beskyttere – hvad betyder ordene wakanda forever monstro for dem? Få svaret her:

Kommentarer

"Black Panther: Wakanda Forever"-interviews med Marvel-filmens helte og skurk!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen