Moovy TV: Dubbing-interview med Henrik "Timon" Koefoed

I samarbejde med podcasten "Med dansk tale" har vi talt med Koefoed om hans mangeårige indsats i de danske lydstudier.

Den alsidige skuespiller Henrik Koefoed har bl.a. lagt stemme til ikoniske tegnefilmsfigurer som Timon fra "Løvernes konge" og Professor Tournesol i "Tintins eventyr" samt hånddukken Vembi i "Fragglerne".

Journalisten Brian Iskov og dubbing-oversætteren Anders Vad Bruun har kickstartet podcasten "Med dansk tale", som ser nærmere på stemmeskuespillets svære og sjove kunst.

Iskov interviewede for nylig Kofoed om hans glorværdige dubbing-karriere, og Moovy TV var inviteret med og fik efterfølgende en kort sludder med selveste Timon.

Iskovs komplette interview med Kofoed kan høres i det kommende, sjette afsnit af "Med dansk tale". Podcasten kan findes på SoundCloud og iTunes.

Desuden kan du stadig støtte podcastens crowdfunding-kampagne på booomerang.dk og således sikre, at der udkommer endnu flere dybdeborende afsnit af "Med dansk tale"!

Kommentarer

Dubbing-interview med Henrik "Timon" Koefoed

 • ★★1

  Fedt indslag for feinschmekere udi dubbing og animation. Henrik Koefoed har alle dage været én af mine store helte :) Både på scenen og især som vidunderlig stemmeskuespiller...

  Thomas Fenger 1-02-18 20:22

 • 1

  Herligt

  Bobby Long 1-02-18 23:06

 • ★★★★★1

  Fedt! Jeg tror aldrig jeg har set et interview med Henrik Kofoed før. Den podcast blir awesome :) 

  Lars! 2-02-18 08:50

 • 1

  Mere af den her slags, tak! :)

  Tetsuo 2-02-18 14:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen