Moovy TV: Moovy TV møder "Hardcore"-instruktør!

I denne uge er der biografpremiere på det russisk-amerikanske actionbrag "Hardcore" med bl.a. Sharlto Copley ("District 9") foran kameraet.

Og netop kameraet spiller en helt unik rolle i "Hardcore", idet hele filmen ses fra heltens synspunkt (POV). Hovedpersonen, Henry, blev sågar spillet af en række stuntmænd iført hjelme med påmonterede GoPro-kameraer. Således har filmen fået et helt særligt og "videospilsagtigt" look.

Moovy TV fik for nylig lejlighed til at møde filmens karismatiske instruktør, russiske Ilya Naishuller, og det blev til en underholdende snak om vilde stunts, trendsættende kameraarbejde og skillelinjen mellem spil og film.

Kommentarer

Moovy TV møder "Hardcore"-instruktør!

 • ★★2

  Endelig noget MOOVY-tv igen!!! Og et rigtig godt interview af vanlige høje standard.

  Hvor har du været, Johan?

  BN14-04-16 12:02

 • ★★★★★1

  Jamen hov, manden lyder jo ikke bindegal? 

  Lars!14-04-16 12:57

 • ★★★★★4

  Tuuuuuusind tak, BN! :-) Og uha, det har været nogle exceptionelt hektiske uger! Jeg er efterhånden ved at blive så gammel, at dét at jonglere website, Uni-studie og fast arbejde indimellem bliver lidt overrumplende - men FEDT at være tilbage på vognen, og mere er på trapperne! :-)

  The Insider14-04-16 14:45

 • ★★0

  mere er på trapperne! :-)

  Det glæder jeg mig til. ;-)

  BN14-04-16 15:40

 • 0

  Dine interviews er altid i så pisse høj kvalitet, Johan.

  Han virker sgu som en flink fyr. Ret svært at høre han var russer. Bor han stadig i Rusland?

  Filmen får godt nok meget blandede anmeldelser rundt omkring. Filmz giver 2/6, I giver den 3/6, mens Filmselskabet på DR giver 5/6 (dog med en kommentar på, at hun kunne argumentere for, at den skulle have 1/6 også).

  Jeg har dog en svaghed for plat humor og rå action uden mening. Og film der siger fuck til det hele, skal næsten altid have en chance. Uanset hvad, så VIL jeg se den før eller siden. Står dog og battler lidt med, om jeg skal se den i biffen eller vente til BD.

  Nagash15-04-16 06:57

 • ★★★★★0

  Tuuuuusind tak, Nagash! 

  Han var dæleme også flink - og vildt skarp og vidunderligt reflekterende. Jeg blev dog også overrasket over hans enormt amerikanske accent, men han fortalte, at han i årevis havde boet i England. Han nægtede dog at lave en "britisk" accent, da han følte, at man var en douche, når man lavede dén uden at være englænder :-D 

  Jeg synes også selv, at filmen er en smule ujævn, men jeg var sgu også godt underholdt. Den mindede mig rigtig meget om "Crank"-filmene, så hvis du hælder til dem, vil jeg sige, at du med god samvittighed kan opsøge filmen i biffen.

  The Insider15-04-16 11:17

 • ★★★★★★0

  Fedt interview, Johan. Han virker som en ret cool dude. Jeg tror dog, at jeg venter med at se filmen, til den kommer på BD, da jeg har en fornemmelse af, at jeg vil blive ramt af lidt "køresyge", hvis jeg ser den på et stort lærred.

  Zero Cool19-04-16 08:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen