Moovy TV: Opvarmning til Oscar 2020: Moovy TV´s Oscar-interviews

Varm op til det store Oscar-show med Moovy TV´s interviews med nogle af de nominerede!

Natten til mandag bliver den røde løber rullet ud til årets Oscar-show. Moovy TV har tidligere talt med flere af de nominerede til de gyldne statuetter og folkene bag filmene, og du kan varme op til uddelingen ved at se eller gense interviewene herunder.

1917

1. Verdenskrigsfilmen "1917" er en af årets helt store favoritter – filmen er nomineret i tunge kategorier som Årets film og Årets instruktør (Sam Mendes). I alt er det blevet til 10 Oscar-nomineringer, og Moovy TV talte sidste år med Mendes samt filmens skuespillere. Moovy TV var samtidig det eneste danske medie, der mødte Roger Deakins – filmens fotograf og en af filmhistoriens største fotografer med 14 Oscar-nomineringer.

Som eneste danske medie var Moovy TV også til pressekonference på krigsmuset i London, hvor holdet bag "1917" talte om filmen. Se begge videoer her:

Knives Out - Var det mord?

I Rian Johnsons krimi-thriller "Knives Out - Var det mord?" findes krimiforfatteren Harlan Thrombey (Christopher Plummer) død morgenen efter sin 85-års fødselsdag. Under mystiske omstændigheder hyres privatdetektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) til at undersøge sagen, og Blanc går prompte i clinch med Harlans dysfunktionelle familie i et forsøg på at afsløre, om Harlans død var mord.

Moovy TV var i forbindelse med filmens premiere i London og tale med både Rian Johnson og skuespilleren Don Johnson ("Miami Vice"), og her faldt snakken på alt fra Agatha Christie og Alfred Hitchcock til skønne twists, panik og tennis(!).

"Knives Out - Var det mord?" er Oscar-nomineret for Bedste originale manuskript af Rian Johnson.

Frost 2

I "Frost 2" vender de to søstre Anna og Elsa tilbage, og denne gang skal de både konfrontere deres gådefulde fortid og mystiske, magiske kræfter i skovens rige. Den standhaftige Kristoff, den talende snemand Olaf og rensdyret Sven dukker selvfølgelig også op igen.

Moovy TV var i London og tale med "Frost"-skaberne Jennifer Lee og Chris Buck. Filmen er nomineret for Bedste sang ("Into the Unknown" af Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez).

Kommentarer

Opvarmning til Oscar 2020: Moovy TV´s Oscar-interviews

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen