Moovy TV: Bag om den skrupskøre superhelteserie "Koala Man" med animatoren Michael Cusack

Folkene bag "Rick and Morty" og "Smiling Friends" står bag den kulørte animationsserie, som netop er landet på Disney+.

Disneys streamingtjeneste bugner mildest talt af slagkraftige superhelte fra Marvel og omegn. Men ingen af dem er lige så "unik" som australske Koala Man, der netop nu kan opleves i tegnefilmsserien af samme navn.

Ganske vist har Koala Man (som til hverdag er familiefaderen Greg) ingen superheltekræfter, men hans vovemod og retfærdighedssans kender ingen grænser.

"Koala Man" er et ekstremt underholdende miks af superhelteaction og gakket humor, som er udtænkt af folkene bag flere af tidens største animationshits: Justin Roiland ("Rick and Morty") og Michael Cusack ("Smiling Friends").

Se også: Se den vanvittige trailer til superhelteserien "Koala Man" med Hugh Jackman

Og vi har talt med Cusack, som ikke blot skabte Koala Man, men også lægger stemme til helten og adskillige af seriens andre fornøjelige figurer. Derudover prydes rollelisten af prominente navne som Hugh Jackman ("Logan"), Hugo Weaving ("The Matrix"), Miranda Otto ("Ringenes herre") og Jemaine Clement ("Flight of the Conchords").

Cusack kickstartede animator-karrieren på YouTube, hvor man stadig kan finde en masse af australierens gamle, gale og geniale tegnefilmskortfilm. Og det var bl.a. dem, der fik "Rick and Morty"-skaberen Justin Roiland til at hive fat i Cusack og foreslå et samarbejde.

Vi talte med Cusack om både hans karrieres spæde begyndelse, hans forhold til Australiens mange spændende dyr og om, hvorfor det både er heldigt og vanvittigt, at selveste Disney har sagt god for "Koala Man". Se interviewet her:

Kommentarer

Bag om den skrupskøre superhelteserie "Koala Man" med animatoren Michael Cusack

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen