Moovy TV: Warwick Davis til Moovy TV: Jeg er klar på at få min egen "Star Wars"-serie

Efter at have lavet en serie-fortsættelse til "Willow" er den 52-årige skuespiller også frisk på at spille en af sine mange "Star Wars"-figurer igen.

Som vi flere gange har fastslået her på Moovy, så har Lucasfilm talløse "Star Wars"-serier i produktion – nogle af dem ligger stadig ude i horisonten (såsom "Ahsoka", "The Acolyte" og "Skeleton Crew"), mens andre allerede har disket op med adskillige afsnit (såsom "The Mandalorian" og "Andor").

Men hvis det stod til "Willow"-stjernen Warwick Davis, så ville han også snart få sin egen "Star Wars"-serie – og som han selv fortæller Moovy TV, så har han efterhånden spillet et væld af forskellige "Star Wars"-roller, som en ny serie kunne stille skarpt på.

Se også: Helte og skurke tørner sammen i nyt "Willow"-klip

Som barn spillede Davis endda den første ewok, vi møder i "Return of the Jedi": Wicket. Og han har også spillet særegne bifigurer i bl.a. "Solo: A Star Wars Story" og "Rogue One: A Star Wars Story".

Moovy TV interviewede forleden Davis samt flere af hans skuespillerkollegaer i "Willow", der fik streaming-premiere i går, og som bygger videre på Ron Howards fantasyfilm af samme navn fra 1988.

Du kan se det komplette interview med Davis og Co. snart her på siden. I mellemtiden kan du hygge dig med dette lille smugkig:

Kommentarer

Warwick Davis til Moovy TV: Jeg er klar på at få min egen "Star Wars"-serie

 • ★★★★★2

  Jeg må erkende, at jeg havde glemt alt om den kære Weeteef – men hvis man kan lave en fabelagtig serie om Cassian Andor, må en spin-off om Weeteef da også kunne tage kegler :-D

  The Insider 1-12-22 16:11

 • ★★★★0

  Mnjaah.

  Hvis "Willow" kan lave en "Andor"..så er Jeg sgu klar!

  IGEN lad nu se...inden.

  (The Insider har IKKE set: Yaddle, pillow & green fleshlight, vel?)

  Gasivodo 3-12-22 02:14

 • ★★★★★0

  (The Insider har IKKE set: Yaddle, pillow & green fleshlight, vel?)

  Det lyder som en skæv "Star Wars"-pornoparodi? Men desværre, nej!

  Til gengæld har jeg næsten lige bestilt ALLE syv Leprachaun-film til ære for den kære Warwick :-D looking forward!

  The Insider 3-12-22 10:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen