Brugerne mener:

 • Hvor tit går du i biografen?

Kommentarer

Hvor tit går du i biografen?

 • 0

  Det kommer an på udbuddet af gode film :)

  Datacity 4-10-18 19:34

 • ★★★0

  Ikke overraskende: hver uge. :)

  Dolphinfriendly 4-10-18 19:37

 • ★★★★★0

  En gang om året eller sjældnere. 

  Guldager 4-10-18 19:57

 • ★★★★★★0

  Engang (da jeg var single, boede billigt og ingen børn havde:) var det ikke utypisk at jeg gik i bio 3-4 gange hver måned. Det var fordelt på Bio City, Rosengårds Bio og så Cafe Biografen. I dag har jeg ikke helt tiden, økonomien og ej heller helt så meget lysten og hvor jeg bor nu, er udvalget også en del mere begrænset. Så måske 4-5 gange om året tror jeg.

  T. Nielsen 4-10-18 19:59

 • ★★1

  Før i tiden var det én-to gange månedligt, men det seneste års tid har det ligget omkring det ugentlige. Satser på det fortsætter sådan. :)

  Mikkel Abel 4-10-18 20:14

 • ★★★0

  I anmelderdagene var det nok to til tre gange om ugen. Nu er det snarere en gang hvert halve år. Jeg savner det egentlig ikke. Dels blev jeg nok mæt af det, men samtidigt kan man jo ikke vælge, hvilke film man ser, når man er på job. Så hvis det var "Pas På Pelsdyrene", der blev vist, jamen så var det "Pas På Pelsdyrene", der blev set. Jeg fik dælme set meget gylle. :)

  I det mindste fik man en vis hævn, når man så kunne jorde filmen bagefter. Der var faktisk en hel del film, der var meget sjovere at anmeldele end at se.

  Benway 4-10-18 21:23

 • 1

  1-3 gange om året. Kæresten og jeg plejede at gå mere i biografen, men efter vi fik et barn, og flyttede længere væk fra bedsteforældrene, så er det så som så med pasningsmuligheder og derfor biografture. Og jeg savner det ikke voldsomt meget, eftersom jeg synes det er blevet alt for dyrt, og jeg hader hver gang at skulle døjes med folk som kigger mobiltelefon, eller snakker under forestillingen.

  T'hain 4-10-18 21:31

 • ★★★0

  Jeg undgår biografen hvis jeg kan, med mindre jeg vinder billetter eller der er en film jeg helst ikke vil have spoilet. Når jeg så er i biografen, bliver det en forestilling med så få reserveringer som muligt.

  MOVIE1000 4-10-18 22:26

 • ★★★★1

  Elsker biografer. Hvis det var billigere, ville jeg gå hver uge. Nu bliver det nok højst et par gange i kvartalet. 

  Lars! 5-10-18 00:11

 • ★★★★★1

  Der burde være en mulighed for at stemme "Har ikke råd" :)

  davenport 5-10-18 10:37

 • ★★★★0

  Når der er en seværdig storfilm på tapetet, eller en re-premiere. Dvs. 3-4 gange om året.

  Bruce 5-10-18 10:49

 • ★★0

  Inden knægten ankom var jeg der 1-2 gange om måneden, men det sidste halve år har jeg kun været der 2 gange.

  Dog kommer det naturligvis også an på hvad, der er på plakaten.

  dyg 5-10-18 10:52

 • ★★★★0

  Jeg går kun i biografen 1-3 gange om året efterhånden og det er som regel til film af den mere stille og rolige slags ala "Before Midnight". De store larmende Blockbusters ser jeg ikke længere i biografen, da lyden ofte er skruet absurd højt op og jeg samtidig efter min ulykke har udviklet lydoverfølsomhed, hvilket jeg fandt ud af via en psykolog desværre ofte hænger ved efter et traume.

  Derudover har jeg også haft en del irriterende oplevelser med folk, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt når de er i biografen, så derfor foretrækker jeg at se film i hjemmebiografen. 

  NightHawk 5-10-18 13:56

 • 2

  Jeg har det sådan at jeg hellere vil se film hjemme hos mig selv, på grund af at man der kan gøre som man vil. Man kan sidde mere afslappende i sofaen eller lænestolen uden at være i rum med 50 andre. Og man kan pause filmen hvis man vil. Det er simpelthen mere afslappende og jeg får mere ud af filmen ved at sidde derhjemme. Dertil kan man være uheldig med de andre folk som sidder i biografen. De få gange i Sverige jeg har været i biografen har det dog ikke været et problem, men kun i Palads og Cinemaxx ved fisketorvet.

  Whispering Horse 5-10-18 14:17

 • ★★★0

  Hvis ikke jeg tog til pressevisninger, hvor forholdene er noget mere tålelige end med 20 minutters reklamer og et ofte uopmærksomt publikum, kom jeg heller ikke så meget i biografen end i Cinemateket, Huset og Vester Vov Vov - eller til særvisninger. Særligt nu jeg ikke har kæreste.

  Dolphinfriendly 5-10-18 20:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen