Brugeranmeldelse: Airport '77 (1977)

Samlebåndsagtigt og forudsigeligt.

Højt at flyve og dybt at falde, så denne gang ender vi naturligvis under vandet.

I denne tredje ombæring af flykatastrofefilm ender det supermoderne luksusfly, vi er med, i nemlig på bunden af havet efter et mislykket kupforsøg.

Den ide er i og for sig sjov nok til at skabe både spænding og intensitet. Men det kræver altså både, at den fortælles bedre, mere originalt, og at filmens persongalleri er langt mere spændende end blot de skabeloner, vi præsenteres for.

Det sagt, så er filmen overraskende fin rent teknisk, og den har et ret utroligt cast af store stjerner og kendte ansigter. De kan så ikke ændre på, at det hele forekommer meget samlebåndsagtigt og forudsigeligt.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Airport '77 (1977)

Kommentarer

Airport '77 (1977)

  • ★★★★0

    Hvordan udvælger i dem? 

    T. Nielsen16-04-18 16:13

  • ★★★2

    Står der T.Nielsen, så ryger de på ;)

    Rasmus Drews16-04-18 16:19

  • ★★★1

    Men lidt mere seriøst, så er det efter ting, jeg tror, kunne have interesse for andre brugere, og længde og kvalitet spiller også en vis rolle.

    Rasmus Drews16-04-18 16:21

  • ★★★★0

    Haha Right:-D Højt at flyve burde jeg så skrive:-P Men der er givet en del som skriver virkelig godt og bedre end jeg (Nighthawk f.eks), så tænker vi snart ser lidt derfra også.

    T. Nielsen16-04-18 16:21

  • ★★★★0

    Men lidt mere seriøst, så er det efter ting, jeg tror, kunne have interesse for andre brugere, og længde og kvalitet spiller også en vis rolle.

    Ja lidt mening skal det jo give. Men hvordan med dem der ofte skriver lange referater. Er det et problem, hvis sådanne er med? Spørger blot af nysgerrighed.

    T. Nielsen16-04-18 16:22

  • ★★★1

    Ja, bare rolig - du skal nok få selskab ;)

    NightHawks Smokey and the Bandit var rigtig fed, men ville være lidt (meget) for lang til denne form. Elwoods Legion Season 1 havde jeg faktisk allerede oprettet, men så så jeg, at den ikke havde nogen karakter.

    Men det er satdig nyt, så vi skal lige finde formen :)

    Rasmus Drews16-04-18 16:25

  • ★★★0

    Ja lidt mening skal det jo give. Men hvordan med dem der ofte skriver lange referater. Er det et problem, hvis sådanne er med? Spørger blot af nysgerrighed.

    Jeg tænker vi lige kan snakke videre og samle det i denne tråd: www.moovy.dk/forum/moovy/Nyt-pa-Moovy-Brugeranmeldelser

    Rasmus Drews16-04-18 16:27

  • ★★★1

    Står der T.Nielsen, så ryger de på ;)

    :-D

    Bruce16-04-18 16:43

  • 0

    Den er så kuuuuult, den her film. 

    jakob.joergensen16-04-18 22:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen