Brugeranmeldelse: Avatar (2D)

Der var små, visuelle genistreger, men filmen ser desværre kunstig ud mange steder.

Et tiltrængt gensyn med Camerons mega-succes. Jeg er stadig ikke imponeret, men jeg er til gengæld pænt underholdt af dette eventyr, som virkelig har gode øjeblikke.

Jeg ligger på samme dom, som første gang jeg så den i biografen. Ankepunkterne er de samme. Historien er stadig en kende banal, og jeg kunne for så vidt leve med, at den er uoriginal, men det er lidt vanskeligt at føle noget for de mange stereotyper, som Cameron har skrevet ind i historien.

Alligevel må man tage hatten af for Cameron for at støbe et helt nyt univers helt fra bunden og få kæmpe succes. Der var små, visuelle genistreger, men filmen ser desværre kunstig ud mange steder. Det er prisen, man må betale, med den måde Cameron har approach'et tingene på.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Avatar (2D)

Kommentarer

Avatar (2D)

  • ★★★0

    Én af de få film, hvor 3D giver mening. Modsat filmen selv. Kunne ikke forestille mig at skulle se den i 2D.

    Bruce 4-07-18 19:25

  • ★★★0

    Giver filmen ikke mening?

    Rasmus Drews 4-07-18 19:27

  • ★★★0

    Jeg ser faktisk lidt frem til den næste film. Fandt et interview med Cameron og co, som vil samarbejde med Sony og skyde med deres state of the art kameraer, så det skal nok blive en visuel thrill ride. 

    Babo 4-07-18 19:39

  • ★★★0

    Hvad! Ikke seks stjerner??! ;)

    Benway 4-07-18 19:41

  • ★★★0

    Hvad! Ikke seks stjerner??! ;)

    Dog ikke :) Hvad er din dom i dag?

    Babo 4-07-18 19:44

  • ★★★0

    Dog ikke :) Hvad er din dom i dag?

    Jeg aner det faktisk ikke. Jeg så den to gange i biffen og har ikke set den siden. Jeg synes, den var en fabelagtig sanseeksplosion oppe på lærredet, og jeg tror, at hvis jeg genså den på et TV, så ville det slet ikke være det samme.

    Benway 4-07-18 19:49

  • ★★★★0

    Visuelt imponerende og superfesen film, men det er da meget cool at Ripley, Burke og Vasquez dukkede op, samt lidt andre figurer fra Camerons bagkatalog af film.

    Bruno 4-07-18 20:02

  • ★★★0

    Giver filmen ikke mening?

    Jeg forsøgte at finde min hhedengangne Filmz kommentar. Kan ikke huske min identitet den dag og Filmz søgesystem er vist ligeså hedengangent. 

    Jeg orker ikke tænke over den, så vil omformulere mig og sige det ikke giver mening for mig at se den igen.

    Bruce 4-07-18 20:06

  • ★★★0

    Jeg aner det faktisk ikke. Jeg så den to gange i biffen og har ikke set den siden. Jeg synes, den var en fabelagtig sanseeksplosion oppe på lærredet, og jeg tror, at hvis jeg genså den på et TV, så ville det slet ikke være det samme.

    Det er ikke helt det samme, nej, og jeg havde det sådan lidt med Gravity. Den mistede nogle procenter hjemme i stuen. 

    Babo 4-07-18 20:10

  • ★★★★0

    For mig trak 3D'en faktisk ned. Jeg forstod, at det var pointen, og selv om det havde sin charme i enkelte scener med Zoe Saldana og de selvlysende mælkebøtter, så gav det mig i længden bare hovedpine og var slet ikke oplevelsen værd. Den bedste 3D-oplevelse jeg har haft, har været Gravity, hands down, og det er samtidig en spændende og original film. 

    Riqon 4-07-18 21:51

  • ★★★0

    Synes du det er en original film, Riqon? Hmm.. jeg endt desværre med at fokusere på  bl.a. den lidt kedelige dialog (‘that hairy guy’) nu hvor man ikke havde udstyret derhjemme til at matche biografen. 

    Babo 4-07-18 22:19

  • ★★★★1

    Synes du det er en original film, Riqon? 

    Gravity? Jo da, tænker dog mest på plot. Jeg har aldrig før set en film om en astronaut, som udenfor sin ødelagte rumstation må kæmpe sig tilbage til jordens overflade uden at dø. Selv på skrift fascinerer præmisset mig. Udførelsen gjorde det dog endda bedre. 

    Riqon 4-07-18 22:55

  • ★★★0

    Gravity? Jo da, tænker dog mest på plot. Jeg har aldrig før set en film om en astronaut, som udenfor sin ødelagte rumstation må kæmpe sig tilbage til jordens overflade uden at dø. Selv på skrift fascinerer præmisset mig. Udførelsen gjorde det dog endda bedre. 

    På den måde. Set med de briller, ja. Men den kan vel også koges ned til en simpel overlevelses-film (som jeg normalt nyder) med rummet som setting. Problemet er lidt den kører i monotone spor. Jeg synes faktisk en smule mere om The Martian, fordi der er mere variation i plot og flere spændende forhindringer. 

    Babo 4-07-18 23:16

  • ★★★★0

    På den måde. Set med de briller, ja. Men den kan vel også koges ned til en simpel overlevelses-film (som jeg normalt nyder) med rummet som setting. Problemet er lidt den kører i monotone spor. Jeg synes faktisk en smule mere om The Martian, fordi der er mere variation i plot og flere spændende forhindringer. 

    "The Martian" er jo totalt "Gravity" ripoff ;) ... og kan da også godt se (nu hvor jeg tænker lidt videre over det) at de begge bare er kloner af "Apollo 13", men tag nu ikke al glæden fra mig! Det er trods alt den eneste Sandra Bullock-film (udover "Speed") jeg har klaret at værdsætte! 

    Riqon 5-07-18 00:16

  • 0

    #Riqon

    Demolition Man?

    Gasivodo 5-07-18 04:22

  • ★★★0

    "The Martian" er jo totalt "Gravity" ripoff ;) ... og kan da også godt se (nu hvor jeg tænker lidt videre over det) at de begge bare er kloner af "Apollo 13", men tag nu ikke al glæden fra mig! Det er trods alt den eneste Sandra Bullock-film (udover "Speed") jeg har klaret at værdsætte! 

    Haha, frygtede du ville nævne Demolition Man, men jeg går med på Gravity og Speed :)

    Babo 5-07-18 08:21

  • ★★★★0

    Demolition Man er sgu god underholdning med en “kom-lad-os-smadre-det-hele” attitude. 

    T. Nielsen 5-07-18 08:49

  • ★★★0

    Demolition Man... der er den her, ikke sandt?

    youtu.be/6OqVgZcRpYs

    David Lund 5-07-18 09:06

  • ★★★★1

    #Riqon

    Demolition Man?

    OK, klarer at værdsætte den, som en sådan guilty pleasure-film. 

    Riqon 5-07-18 09:19

  • ★★★0

    Den har sgu ikke ældet med ynde, synes jeg. Den forekommer mere tåkrummende end god. 

    Babo 5-07-18 09:19

  • ★★★★0

    OK, klarer at værdsætte den, som en sådan guilty pleasure-film. 

    Lige præcis!

    T. Nielsen 5-07-18 09:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen