Brugeranmeldelse: Bloodsport (1988)

Van Damme sparker sgu en god røv.

Jeg kan ikke påstå, at jeg ikke synes "mesterværket" her er både cheesy og fjollet af de forkerte årsager sine steder. Ikke desto mindre har jeg nydt den flere gange, siden jeg så den første gang med to kammerater, 18 år gammel, lige flyttet hjemmefra.

Van Damme sparker sgu en god røv, og der er godt gang i de heldigvis mange kampscener, der egentlig er overraskende afdæmpet (genren taget i betragtning).

Historien er enkel, det samme er stilen og klipningen. Men det fungerer, og det fungerer ofte på den der B-filmagtige facon, som jeg personligt indimellem elsker, fordi det er groft og ukompliceret leveret.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Bloodsport (1988)

Kommentarer

Bloodsport (1988)

  • ★★★0

    5 stjerner minimum. Men Kickboxer er bedre =)

    David Lund 2-09-18 19:37

  • ★★★★0

    5 stjerner minimum. Men Kickboxer er bedre =)

    Det er MANGE år siden jeg så Kickboxer. Dengang fandt jeg den ikke bedre. 

    T. Nielsen 2-09-18 19:41

  • ★★★0

    Bloodsport er muligvis den film, jeg har set 2. flest gange :) - altid suveræn underholdning. De tre efterfølgere er dog ikke så gode...

    Guldager 2-09-18 19:57

  • ★★★0

    Det er MANGE år siden jeg så Kickboxer. Dengang fandt jeg den ikke bedre. 

    Du er skør på mange områder, men når det kommer til Van Damme, er du ok vanvittig!

    David Lund 2-09-18 19:57

  • 0

    Mega hygge film, men måske med den dårligste casting nogensinde = ung Frank Dux. Nåede at slide et eksemplar op dengang på VHS. Soundtracket er iøvrigt også udemærket.

    Bobby Long 2-09-18 20:26

  • ★★★★0

    Du er skør på mange områder, men når det kommer til Van Damme, er du ok vanvittig!

    Haha om det er godt eller skidt ved jeg ikke, men det lyder godt uanset:-D

    T. Nielsen 2-09-18 20:28

  • 0

    Enig her Bloodsport er den bedste Van Damme film.

    MadMartigan 2-09-18 20:40

  • ★★★1

    Den er ikke bedre end Universal Soldier :)

    Babo 2-09-18 21:11

  • ★★★★0

    Den er ikke bedre end Universal Soldier :)

    Jo

    T. Nielsen 2-09-18 21:13

  • 0

    5 stjerner minimum. Men Kickboxer er bedre =)

    Har lige købt begge, så må få dem set igen.

    Men jeg husker nu Bloodsport, som den bedre af de to. 

    Popeye 2-09-18 21:20

  • ★★★0

    Har lige købt begge, så må få dem set igen.

    Men jeg husker nu Bloodsport, som den bedre af de to. 

    De er ret ens i sidste ende. Og laver også lidt gas, for jeg forstår skam godt, hvorfor mange foretrækker Bloodsport. Kickboxer har bare bedre træningssekvenser, flere følelser og naturligvis den absolut bedste scene i en Van Damme film

    youtu.be/CE8XKeN0zk4

    David Lund 2-09-18 22:03

  • ★★★★0

    De er ret ens i sidste ende. Og laver også lidt gas, for jeg forstår skam godt, hvorfor mange foretrækker Bloodsport. Kickboxer har bare bedre træningssekvenser, flere følelser og naturligvis den absolut bedste scene i en Van Damme film

    youtu.be/CE8XKeN0zk4

    Det guld det der:) 

    T. Nielsen 2-09-18 22:06

  • ★★★0

    Jo

    m.youtube.com/watch

    Babo 3-09-18 10:37

  • ★★★0

    Men Bloodsport har Bolo Yeung! 

    Jeg har virkelig prøvet at finde nogle film med ham, hvor han har en større rolle, men der er få af dem. Bloodsport er hans største rolle. Dog er han næsten hovedpersonen i den ganske udmærkede Shootfighter også. En anden stor rolle er Chinese Hercules, men den har jeg ikke fundet i en udgave, jeg stoler på er god, så har ikke set den.

    Guldager10-09-18 20:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen