Brugeranmeldelse: Candyman (1992)

Hvor de første 30-40 minutter fungerer solidt, begynder det at smuldre mere og mere, des mere Candyman manifesterer sig.

Jeg er sådan lidt splittet med, hvad jeg skal mene om denne gyser. Så den første gang, da den kom frem, og fandt den ikke specielt god. I dag synes jeg den har sine momenter.

Den plages ikke så voldsomt af trængte klichéer, som måske flertallet af de mere tilgængelige gysere fra dengang, og det er en ganske flot og gennemført produktion rent teknisk.

I første halvdel er den endda ret skræmmende, og selve idéen med at tage en på mange måder klassisk horrorfortælling af den slags, man normalt har set i mere episke gysere, og lade den foregå i sin samtid i en ghetto, er egentlig god og da en smule original.

Men hvor de første 30-40 minutter fungerer solidt, begynder det at smuldre mere og mere, des mere Candyman manifesterer sig tydelige og tydeligere. Han er ganske enkelt næsten mere komisk end skræmmende, og som med så ofte før, når vi snakker om gys, så er det, der antydes og sætter vores egen fantasi i gang, en bedre psykologisk faktor til uhygge, end dét, der smides for direkte i ansigtet på os.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Candyman (1992)

Kommentarer

Candyman (1992)

  • 0

    ...gå nu bare hen og sig DÉT foran spejlet..

    Gasivodo14-06-18 15:30

  • ★★★★1

    Handyman....Sludder, Candyman Candyman Candyman....Det fungerer altså ikke irl;)

    T. Nielsen14-06-18 16:35

  • ★★★1

    Er det ikke fem gange? :)

    Rasmus Drews14-06-18 16:49

  • ★★★★0

    Er det ikke fem gange? :)

    Ahh det var derfor:-D Prøv det, prøv det;)

    T. Nielsen14-06-18 18:29

  • ★★★0

    www.youtube.com/watch

    Bruce14-06-18 23:20

  • ★★★★0

    www.youtube.com/watch

    Samy:)

    T. Nielsen14-06-18 23:25

  • 0

    ..ved det! Er latterligt - filmen værende det, den nu er.. JEG tør stadig ikke..

    Gasivodo15-06-18 03:32

  • ★★0

    Så er der godt nyt til fans af denne semi-klassiker i horror-genren, for 29 oktober udgiver Arrow en deluxe udgave af "Candyman" på BD. :)

    www.blu-ray.com/news/

    NightHawk16-07-18 14:37

  • ★★★0

    Jeg har lige lånt den af en buddy, så måske skulle jeg give den et kig. 

    Babo16-07-18 14:49

  • ★★0

    Ja, jeg husker den som en rigtig god og skræmmende oplevelse, så den tror jeg sagtens, at du vil kunne få et interessant kig ud af.

    Det er dog mange år siden, at jeg sidst har set filmen, så jeg er også selv spændt på at se, om den stadig holder her flere år efter. Jeg venter dog til Arrows udgivelse. :)

    NightHawk16-07-18 14:55

  • ★★★0

    Jamen så tager jeg et kig i aften, nu er den også lånt :)

    Babo16-07-18 15:48

  • ★★0

    Jamen så tager jeg et kig i aften, nu er den også lånt :)

    Kunne du så lide "Candyman" eller brød du dig ikke så meget om den? :)

    NightHawk19-07-18 01:09

  • ★★★0

    Kunne du så lide "Candyman" eller brød du dig ikke så meget om den? :)

    Hmm, tjo.. den var okay, hvis jeg kort skal opsummere oplevelsen. Anmelderen rammer ganske fint. Tror jeg ligge på 6/10. 

    Babo19-07-18 12:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen