Brugeranmeldelse: Escape from New York (1981)

Donald Pleasence er i særdeleshed formidabel.

Den holder stadig forbløffende godt. "Escape from New York" blev skabt på et skrabet budget, men ligner til forveksling en dyr actionfilm. På mange måder har budgettet givetvis været med til at give den et meget tilfredsstillende "snavset" fremtoning.

Fortsættelsen, "Escape from L.A.", havde et langt højere budget, men efterlod på mange måder en meget mere glat og ansigtsløs følelse.

Kurt Russell er selvfølgelig herlig som den ikonisk gnavne Snake, men Donald Pleasence er i særdeleshed formidabel som den tilfangetagede præsident.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

 

Escape from New York (1981)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Escape from New York (1981)

  • ★★★0

    Mit sidste syn med denne var desværre ikke overvældende, men den har stadige sine momenter. 6/10

    Babo28-04-18 12:34

  • ★★★2

    Jeg synes den er fremragende. Måske Carpenters bedste. Snake er ultrasej, og det er en fed dystopisk verden på et skrabet budget.

    Alene musikken trækker et par stjerner op :)

    9/10.

    Rasmus Drews28-04-18 12:37

  • ★★★1

    Jeg synes faktisk heller ikke soundtracket er ligeså ikonisk som til The Thing, Assault on Precinct 13, Halloween. 

    Babo28-04-18 12:43

  • ★★★0

    Måske ikke lige så ikonisk, da Assault on Precinct 13 og Halloween jo meget gør brug af få, enkle notes - som er fremragende. Men jeg synes overordnet, at der er mere at komme efter i Escape-scoret.

    The Thing, som jo er Morricone, har jeg aldrig været særlig begejstret for.

    Rasmus Drews28-04-18 12:47

  • ★★★★0

    Jeg synes også den er virkelig fed og rammer en stemning de fleste instruktører må misunde.

    og ja, musikken er også feee!

    T. Nielsen28-04-18 12:47

  • ★★★0

    Måske ikke lige så ikonisk, da Assault on Precinct 13 og Halloween jo meget gør brug af få, enkle notes - som er fremragende. Men jeg synes overordnet, at der er mere at komme efter i Escape-scoret.

    The Thing, som jo er Morricone, har jeg aldrig været særlig begejstret for.

    Virkelig? Tror sgu, på en god dag, det er mit favorit score. Simpliciteten har aldrig skinnet så flot som i den film. 

    Babo28-04-18 13:03

  • ★★★1

    Og så for ordens skyld: Top 5 John Carpenter-film:

    1) The Thing 

    2) Halloween 

    3) Assault on Precinct 13

    4) They Live

    5) Starman 

    Babo28-04-18 13:05

  • ★★★★0

    Virkelig? Tror sgu, på en god dag, det er mit favorit score. Simpliciteten har aldrig skinnet så flot som i den film. 

    Jeg er også ret vild med det score, om end det ikke er en favorit. 

    T. Nielsen28-04-18 13:05

  • ★★★★0

    Og så for ordens skyld: Top 5 John Carpenter-film:

    1) The Thing 

    2) Halloween 

    3) Assault on Precinct 13

    4) They Live

    5) Starman 

    Har du set alle hans film og hvilken finder du så dårligst? 

    T. Nielsen28-04-18 13:06

  • ★★★0

    Har du set alle hans film og hvilken finder du så dårligst? 

    Tror jeg er ved at nærme mig de fleste :) Village of The Damned tror jeg ikke, jeg har set. Dark Star kræver et gensyn. Men Vampires og Ghost of Mars husker jeg som noget bras. Ellers kan jeg lide de fleste, mere eller mindre. Selv Christine :)

    Babo28-04-18 13:15

  • ★★0

    Og så for ordens skyld: Top 5 John Carpenter-film:

    1) The Thing 

    2) Halloween 

    3) Assault on Precinct 13

    4) They Live

    5) Starman 

    Enig, men da jeg ikke har set Starman, bytter jeg den ud med Trouble in little China.

    MOVIE100028-04-18 13:16

  • ★★★★0

    Tror jeg er ved at nærme mig de fleste :) Village of The Damned tror jeg ikke, jeg har set. Dark Star kræver et gensyn. Men Vampires og Ghost of Mars husker jeg som noget bras. Ellers kan jeg lide de fleste, mere eller mindre. Selv Christine :)

    Christine er også ganske god synes jeg. Jeg synes den, selv om den ikke er vildt skræmmende, formår at skabe en fængende fortælling. Jeg har også set de fleste, også lidt af det han har lavet til Tv. Jeg synes selv hans Elvis Tv-film er god (selv om den er frygtelig ufaktuel)*

    Der er også dårlige. Hans værste for mig er nok Escape From L.A. Muligt et gensyn med et par af de dårligere, ville stille dem i et endnu svagere lys. Men både Vampires og Ghost Of Mars har jeg moret mig mere eller mindre over (selv om de måske ikke ligefrem var gode).

    Men absolutte favorit er den samme som din The Thing er så fantastisk!!!

    T. Nielsen28-04-18 13:30

  • ★★★★0

    Enig, men da jeg ikke har set Starman, bytter jeg den ud med Trouble in little China.

    Big Trouble In Little China er sgu også god spas!

    T. Nielsen28-04-18 13:31

  • ★★★0

    Christine er også ganske god synes jeg. Jeg synes den, selv om den ikke er vildt skræmmende, formår at skabe en fængende fortælling. Jeg har også set de fleste, også lidt af det han har lavet til Tv. Jeg synes selv hans Elvis Tv-film er god (selv om den er frygtelig ufaktuel)*

    Der er også dårlige. Hans værste for mig er nok Escape From L.A. Muligt et gensyn med et par af de dårligere, ville stille dem i et endnu svagere lys. Men både Vampires og Ghost Of Mars har jeg moret mig mere eller mindre over (selv om de måske ikke ligefrem var gode).

    Men absolutte favorit er den samme som din The Thing er så fantastisk!!!

    L.A. husker jeg ikke længere. The Thing tåler jo et syn hvert år. 

    Babo28-04-18 14:00

  • ★★★0

    Meget enig med anmeldelsen. Jeg holder også rigtig meget af Escape From New York, som er en film, jeg kan se igen og igen uden, at den mister sin charme. Ud over at filmen er både nervepirrende og spændende tilfører det rå og beskidte look en ekstra dimension til historien, som giver løjerne en ekstra gusten kant, der matcher perfekt med anriheltens harske karaktertræk. Kurt Russell er bare toppen af cool, når han går i full Clint Eastwood mode. Og så er jeg helt enig i Donald Pleacence, der er fremragende som den kyniske præsident. 

    En stor 8/10. :)

    Min John Carpenter top 5 :

    1. The Thing 
    2. Halloween 
    3. Escape From New York 
    4. Assault On Precinct 13 
    5. The Fog 

    NightHawk28-04-18 21:15

  • 0

    Fremragende film. intet mindre.

    jarlen29-04-18 12:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen