Brugeranmeldelse: Mandy (2018)

Et psykedelisk mareridt af stoffer og vold.

Hvis historien om en mands hævn over mordet på hans kone føles, som er den set før, så kompenserer den ofte bizarre og surrealistiske tone og visuelle stil til fulde for dette i et ekspressionistisk værk, der tager os med ned i et psykedelisk mareridt af stoffer og vold.

Heri er Nicolas Cage med sin ofte maniske spillestil noget nær perfekt castet. Tempoet er i øvrigt overraskende langsomt og kameraet befriende fri for hysteriske rysteture for en moderne film af denne type.

Dette kommer filmen til gode i den første halvdel, hvor man føres ind i det særegne univers. Det arbejder så lidt imod filmen i den sidste halvdel, hvor den spinkle fortælling ikke kan bære historien længere, og man narrativt ikke har mere at byde på end at gå fra scene til scene, hvor vores hovedperson søger hævn. Men ikke desto mindre er det forsat underholdende på sin egen aparte facon.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Mandy (2018)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Mandy (2018)

 • ★★★★★★1

  Hvor er det fedt, at T.Nielsen endelig har fået et talerør! :D :D

  davenport12-12-18 18:15

 • ★★★★★★1

  Jeg skriver da i det mindste om film;)

  T. Nielsen12-12-18 18:59

 • ★★★★★★0

  Smart ass....

  davenport12-12-18 19:07

 • 0

  Det er sgu sjovt med Cage.. Han laver så meget skrammel, men så pludselig en gang imellem, så rammer han bare plet. Glæder mig sgu til at se denne her. Har efterhånden set en del gode anmeldelser af den :)

  Nagash13-12-18 00:44

 • ★★★★0

  Den er røget lidt ud af erindringen her, trods en berusende visuel side, men synes også filmen var halv time for lang i forhold til sin spinkle historie, som jeg ærligt ikke giver en flad 5’er for. Men Cage var god. 

  Babo13-12-18 08:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen