Brugeranmeldelse: Song to Song (2017)

De mange stjerner får filmen til at fremstå endnu mere amatøragtig.

Instrukrør Terrence Malick fortsætter den velkendte, fabulerende stil, men formår slet ikke at finde ind til kernen og levere en god film. Han er begyndt at forsømme simple filmiske virkemidler til fordel for home-video æstetisk ligegyldighed.

Se også: Bedste film af Terrence Malick?

Fotografen Chivo forsøger desperat at tage alle tricks i brug for at dække over manglende substans. Alt fra skæve vinkler, vidvinkel og fisheye-optik til lange one-takes, og gud hvor har det dog udviklet sig til et trættende samarbejde mellem Chivo og Malick.

Øjenrullende oplevelse, og de mange stjerner får faktisk filmen til at fremstå endnu mere amatøragtig. Aner ikke, hvad Malick har tænkt på, men det er godt nok endnu en fuser fra hans hånd.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Song to Song (2017)

Kommentarer

Song to Song (2017)

  • ★★★0

    Jeg forsøgte virkelig. 

    Havde fortrængt den, så I behøvede ikke denne påmindelse, Moovy :0

    Babo26-12-18 18:15

  • ★★★0

    Måske den vinder ved gensyn? ;D

    Rasmus Drews26-12-18 18:28

  • ★★★0

    Måske den vinder ved gensyn? ;D

    Det tror jeg ikke bliver nødvendigt i dette tilfælde. Desværre. Jeg ville ønske jeg havde en anden fornemmelse nu det er Malick, men de sidste tre film ønsker jeg blot at fortrænge :)

    Babo26-12-18 18:40

  • ★★★0

    Jeg var meget skuffet over denne film. Ingen fede biljagter, hippe oneliners eller mekaniske kæmpe-edderkopper, der eksplodere i en padehattesky af napalm, som vi ellers plejer at få det fra Terrence Malicks side. 

    NightHawk26-12-18 18:52

  • ★★★0

    ??

    Babo26-12-18 19:02

  • ★★★0

    ??

    Blot en plat joke. :D

    Og jeg er i øvrigt helt enig med dig i, at det er gået ned af bakke for ham siden "The Tree of Life".

    NightHawk26-12-18 19:14

  • ★★★1

    Blot en plat joke. :D

    Og jeg er i øvrigt helt enig med dig i, at det er gået ned af bakke for ham siden "The Tree of Life".

    Haha, burde jeg nok have regnet ud. 

    Men ja, det har set sløjt ud længe. Men lad os håbe han gør stort comeback. Han var bedst når han ikke lavede film så tit. Som Cuaron. 

    Babo26-12-18 19:20

  • ★★★1

    Jeg er selv vild hans to første, men måske skulle han lige holde en 20 års pause igen som mellem "Days of Heaven" og "The Thin Red Line" (til den tid vil han godt nok være 95...)

    Rasmus Drews26-12-18 19:24

  • ★★★0

    Jeg synes Song to Song er en tilbagevenden til form. To the Wonder var halvfesen og Knight of Cups ret ringe. Men i Song to Song virker hans stil. 

    9/10 til den. 

    Guldager26-12-18 20:25

  • ★★★0

    Jeg er ikke enig med nogen af jer! Det er klart hans bedste film siden Tree Of Life, men slet ikke på niveau med hans mesterværker. 7/10 herfra.

    David Lund27-12-18 06:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen