Brugeranmeldelse: The Happening (2008)

Filmen er så ringe, at den er helt fantastisk morsom.

Jeg har endelig fået set "The Happening" for første gang og for satan en oplevelse – af de gode, men af alle de forkerte grunde.

Når jeg tænker lidt over Shyamalans film bliver det mere og mere klart for mig, at manden kun er gået i skole længe nok til at lære at skrive og læse. Alle fag, der har haft noget med videnskab at gøre, er han sprunget let og elegant henover. Samtidig kan han åbenbart kun skrive én slags mandelig hovedrolle, som går igen i næsten alle hans film fra "The Sixth Sense" til "After Earth" – faktisk er der stort potentiale for et Shyamalan-drukspil.

Marky Mark har aldrig været en stor skuespiller. Han gør det godt med det, han har, men i hænderne på en instruktør som Shyamalan er han nærmest katastrofal ringe. Men han er ikke den eneste, og det kræver sgu et specielt slags talent, når man får Zooey Deschanel og især John Leguizamo til at spille helt vildt skidt.

Plottet er tåbeligt, skuespillerpræstationerne er grinagtige, og den videnskabelige del af historien, som Shyamalan lægger stor vægt på, kunne skrives bedre af en 8-årig.

Heldigvis går det hele op i en højere enhed, men ikke på den måde, som Shyamalan håbede på, og filmen er så ringe, at den er helt fantastisk morsom.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

The Happening (2008)

Kommentarer

The Happening (2008)

  • ★★★0

    KUN 3 STJERNER?!

    David Lund19-05-18 20:13

  • ★★★0

    Jeg synes godt, man kan sammenligne den med Hitchcock på en af hans ikke mest heldige dage. Der er en del, der ikke fungerer, men også meget der gør.

    Selv ligger jeg på 4/6 - og det er er ikke, fordi jeg synes den er ufrivillig komisk :)

    Rasmus Drews19-05-18 21:18

  • 0

    KUN 3 STJERNER?!

    Ca. 1½ for meget.

    Steffan Rasmussen19-05-18 22:53

  • ★★0

    Måske den mest åndssvage film jeg så i 2008. Jeg så den endda to gange, da en af mine kammerater og daværende kæreste ikke troede på, at den var SÅ dårlig. De blev klogere. :)

    Dolphinfriendly19-05-18 23:54

  • ★★★0

    Men i sidste ende er jeg ret enig med Bruno. Den er vanvittigt underholdende, og har da også selv set den to gange. En karakter er ret umulig at smide efter den for mit vedkommende.

    David Lund19-05-18 23:03

  • ★★0

    Præcis. Den er som The Room, Ninja Terminator og Deadly Prey. Voldsomt ringe, voldsomt underholdende.

    Dolphinfriendly19-05-18 23:56

  • ★★★★1

    Men i sidste ende er jeg ret enig med Bruno. Den er vanvittigt underholdende, og har da også selv set den to gange. En karakter er ret umulig at smide efter den for mit vedkommende.

    Jeg havde også lidt svært ved at smide en karakter efter den, men det synes jeg altid er svært, når det drejer sig om den slags film, fordi på den ene side er filmen så dårligt håndværk, men på den anden side er den åndsvagt underholdende, så hvad giver man karakteren for.

    Bruno20-05-18 00:52

  • ★★★★0

    Jeg havde også lidt svært ved at smide en karakter efter den, men det synes jeg altid er svært, når det drejer sig om den slags film, fordi på den ene side er filmen så dårligt håndværk, men på den anden side er den åndsvagt underholdende, så hvad giver man karakteren for.

    Jeg synes ofte også det er svært at rate disse “so bad it’s good” film. Jeg forsøger altid at lade mavefornemmelsen styre, men får alligevel trukket lidt fra pga kvaliteten så at sige. Så på mange måder giver det måske ikke mening at forsøge at sætte sådanne film i bås? 

    T. Nielsen20-05-18 06:27

  • ★★★★0

    Jeg synes ofte også det er svært at rate disse “so bad it’s good” film. Jeg forsøger altid at lade mavefornemmelsen styre, men får alligevel trukket lidt fra pga kvaliteten så at sige. Så på mange måder giver det måske ikke mening at forsøge at sætte sådanne film i bås? 

    Det kan være at jeg fremover bare skal give karakter for underholdningsværdien alene. I dette tilfælde, er den klart en 5/6.

    Bruno20-05-18 10:13

  • ★★★★0

    Det ville jeg vælge. Hvis folk læser, vil de jo forstå ratingen, som sammen med det skrevne så vil give mening.

    T. Nielsen20-05-18 10:31

  • ★★★0

    Jeg synes personligt, at det giver mere mening at trække noget fra pga. kvaliteten og så lande på en mellemkarakter.

    Rasmus Drews20-05-18 11:04

  • ★★★★0

    Jeg synes personligt, at det giver mere mening at trække noget fra pga. kvaliteten og så lande på en mellemkarakter.

    Måske, men så synes jeg at 3 stjerner får mig til at tænke, at så er den måske alligevel ikke værd at se? Men okay, teksten er stadig det vigtigste, hvis man vil have et indtryk af hvad en person synes om en film.

    T. Nielsen20-05-18 11:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen