Brugeranmeldelse: The Matrix Reloaded (2003)

For helvede, hvor er det en kikset film.

Min filmbuddy ønskede et gensyn, selvom jeg advarede ham, hvis han ønskede at bevare de gode minder om etteren. Men vi gik med på den,og det var i højere grad et kig på "hvad der gik galt". Og svaret er: ALT.

Den amerikanske tradition, der hedder bigger is better, virkede så afgjort ikke her. Jeg har sjældent set så oppustet en film, fyldt til randen med "alt muligt", som bare slet og ret ikke fungerer.

Visuelt er det en kæmpe katastrofe uden sidestykke med kikset CGI, komisk lyddesign (bowling-lyd, når Neo kaster én Smith og vælter flere? WTF??) + middelmådig action i bedste fald, der kører i et tempo, som på intet tidspunkt får pulsen op.

Se også: Officielt: "The Matrix 4" med Keanu Reeves er på vej!

De mange kung-fu-scener er ren overkill uden intensitet og noget på spil, som det var tilfældet i etteren. Biljagten mangler noget fart-over-feltet fornemmelse, og ingen techno-underlægningsmusik kan redde manglende intensitet og fart.

Historien bygger videre på etterens fantastiske koncept, men føles blot mudret med forceret dialog. Vi havde det dog sjovt med at analysere lidt på filmen og snakke undervejs, men for helvede, hvor er det en kikset film, men ikke uden en vis underholdningsværdi og morskab.

The Matrix Reloaded (2003)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

The Matrix Reloaded (2003)

  • ★★★0

    De to opfølgere er efter min mening direkte rædsomme. Jeg har ikke turde at se første film siden jeg genså nr. 2 og 3 sidste år, i frygt for, at mit syn på den er falmet gevaldigt siden. Visse film skal forblive i nostalgien.

    Dolphinfriendly30-08-19 20:29

  • ★★★0

    Jeg har i mange år haft lidt et religiøst forhold til den første The Matrix, som i min optik stadig er et mesterværk og lige præcis den type blockbusters jeg frydes over. Det kan to dårlige efterfølgere ikke ændre på. Hvordan skulle de også det? Der er ikke en anden film, der kommer SÅ hårdt på prøve så tit og består utallige gennemsyn, som den. Så skulle det være The Thing :)

    De to efterfølgere har jeg lykkeligt fortrængt. De eksisterer, men ikke i min verden. 

    Babo30-08-19 20:40

  • ★★★1

    Den første er en 10/10 i min bog.

    De andre har jeg vist kun set én gang, men er ifølge IMDb landet på 5/10 for "Reloaded" og 7/10 for "Revolutions".

    Når jeg en gang får opgraderet mit setup til 4K, må jeg give dem et gensyn :)

    Rasmus Drews30-08-19 20:43

  • ★★★0

    Den første er en 10/10 i min bog.

    De andre har jeg vist kun set én gang, men er ifølge IMDb landet på 5/10 for "Reloaded" og 7/10 for "Revolutions".

    Når jeg en gang får opgraderet mit setup til 4K, må jeg give dem et gensyn :)

    Etteren har fået et fremragende transfer og den grønne farve er næsten væk. 

    Babo30-08-19 20:47

  • ★★★★0

    Jeg var ved at blive slagtet på nettet da filmen kom frem, fordi jeg ikke gav den max rating og havde et par kritikpunkter. Den kritik er såmænd blot vokset og tiden har jo vist at jeg havde fat i noget, trods alt. 

    T. Nielsen30-08-19 20:47

  • ★★★★0

    Er det virkelig den officielle trailer? Jøsses, den er skidt.

    Bruno30-08-19 20:51

  • ★★★0

    Jeg har i mange år haft lidt et religiøst forhold til den første The Matrix, som i min optik stadig er et mesterværk og lige præcis den type blockbusters jeg frydes over. Det kan to dårlige efterfølgere ikke ændre på. Hvordan skulle de også det? Der er ikke en anden film, der kommer SÅ hårdt på prøve så tit og består utallige gennemsyn, som den. Så skulle det være The Thing :)

    De to efterfølgere har jeg lykkeligt fortrængt. De eksisterer, men ikke i min verden. 

    Fordi jeg netop ikke har et religiøst forhold til “The Matrix” og allerede tilbage i ‘99 fandt den en smule påtaget i sin lommefilosofi og stiv i betrækket, samt en kende et produkt af sin tid. Hvilket de to efterfølgere lige gik et skridt videre med. :)

    I takt med at man bliver ældre, ændres ens syn på blandt andet film. Dét har jeg en idé om, at det kunne være tilfældet for mit vedkommende med “The Matrix”, ud fra gensynet med de andre i 4K. 

    Dolphinfriendly30-08-19 20:57

  • ★★★★0

    Sidst jeg så The Matrix fandt jeg den stadig rigtig god. Kan dog godt nikke genkendende til at den er et produkt af sin tid og meget afspejler “dengang”, mere end godt er. Men okay, der er også rigtig meget jeg finder rædselsfuldt ved 90’erne:)

    T. Nielsen30-08-19 21:07

  • ★★★0

    Fordi jeg netop ikke har et religiøst forhold til “The Matrix” og allerede tilbage i ‘99 fandt den en smule påtaget i sin lommefilosofi og stiv i betrækket, samt en kende et produkt af sin tid. Hvilket de to efterfølgere lige gik et skridt videre med. :)

    I takt med at man bliver ældre, ændres ens syn på blandt andet film. Dét har jeg en idé om, at det kunne være tilfældet for mit vedkommende med “The Matrix”, ud fra gensynet med de andre i 4K. 

    Det kender jeg skam alt for godt til. Det er dog endnu ikke sket for mig med The Matrix :) Modsat dig synes jeg det filosofiske aspekt er veletableret og går rent ind her. 

    Babo30-08-19 21:22

  • ★★★★0

    Det kender jeg skam alt for godt til. Det er dog endnu ikke sket for mig med The Matrix :) Modsat dig synes jeg det filosofiske aspekt er veletableret og går rent ind her. 

    Det hjælper også at det ikke er så udtalt og forceret. 

    T. Nielsen30-08-19 21:23

  • ★★★0

    Det hjælper også at det ikke er så udtalt og forceret. 

    Det blev det i efterfølgerne, ja. Jeg har mange gange fremhævet arkitekt-scenen og fået mig et godt grin. Lige før jeg synes den er modig, taget i betragtningen af man snakker sort i 10 min - på et 200 mio budget :)

    Babo30-08-19 23:43

  • ★★★★0

    Det blev det i efterfølgerne, ja. Jeg har mange gange fremhævet arkitekt-scenen og fået mig et godt grin. Lige før jeg synes den er modig, taget i betragtningen af man snakker sort i 10 min - på et 200 mio budget :)

    Den scene har intet filosofisk over sig, men rigeligt med BS:)

    T. Nielsen31-08-19 00:02

  • ★★★0

    Den scene har intet filosofisk over sig, men rigeligt med BS:)

    But funny BS :)

    Det er også sjældent jeg har set en SÅ dyr produktion se så frygtelig ringe ud. Der er næsten ikke en scene, der ser godt ud i dag. 

    Babo31-08-19 09:35

  • ★★★★0

    But funny BS :)

    Det er også sjældent jeg har set en SÅ dyr produktion se så frygtelig ringe ud. Der er næsten ikke en scene, der ser godt ud i dag. 

    Det er nogle år siden, så tør ikke helt påstå jeg er 100% enig der. Men mindes flere ret svage effekter. 

    T. Nielsen31-08-19 10:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen