Brugeranmeldelse: They Live (1988)

"I have come here to chew bubblegum and kick ass... and I'm all out of bubblegum."

Ikke just et højdepunkt i Carpenters karriere, men stadig en vældig underholdende film.

Efter fortolkning handler den enten om en lille gruppe, der gennemskuer en fremmed konspiration, eller – mere lumskt – om nogle sølle stakler, som bliver hjernevasket af en kult til at blive sindssyge mordere. Det er en sjov præmis, der dog aldrig rigtig bliver forløst.

Roddy Piper har ikke just Kurt Russells talent, men bidrager ikke mindst sammen med Keith David til et forbløffende og absurd underholdende slagsmål.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

They Live (1988)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

They Live (1988)

  • 1

    Jeg er ret vild med den og smider gerne en ekstra stjerne oveni alene for slåskampen om at tage et par solbriller på! :-D

    evermind17-05-18 19:38

  • ★★★0

    Jeg er ret vild med den og smider gerne en ekstra stjerne oveni alene for slåskampen om at tage et par solbriller på! :-D

    Så du ligger på 6/6? Selv lander jeg midtvejs - 5/6 :)

    Rasmus Drews17-05-18 19:41

  • 0

    Så du ligger på 6/6? Selv lander jeg midtvejs - 5/6 :)

    Hm, jeg kan da kun se, den har fået 4/6 her? Det er den karakter, jeg smider en stjerne mere på. 

    Men for at klarificere, er jeg med dig, Drews: 5/6 :)

    6/6 gemmer jeg til The Thing. 

    evermind17-05-18 19:49

  • ★★★0

    Hm, jeg kan da kun se, den har fået 4/6 her? Det er den karakter, jeg smider en stjerne mere på. 

    Men for at klarificere, er jeg med dig, Drews: 5/6 :)

    6/6 gemmer jeg til The Thing. 

    Ah sorry, jeg fejllæste...

    Rasmus Drews17-05-18 19:56

  • 0

    Helt med dig #evermind.

    Den vinder sgu ingen præmier eller statuer, men den er så tåbelig underholdende og evig morsom. Om det var planen eller ej, er mig total ligegyldig. Og den slåskamp får mig til at flække hver gang :D

    Nagash17-05-18 20:48

  • ★★★0

    Jeg har sjovt nok aldrig overvejet Benways anden præmis mht. hjernevask...

    Rasmus Drews17-05-18 21:11

  • 1

    Den er bare så fed !! elsker carpenters fantasi, den er næsten lidt svend åge madsen "se dagens lys agtig i sin fantasi elsker nogen med en god ide der bare gør deres bedste for at visualisere/dele deres ide og humor    THX to one special guy for at vise mig den :)

    wrathalot18-05-18 05:58

  • ★★★0

    Jeg har sjovt nok aldrig overvejet Benways anden præmis mht. hjernevask...

    Ved første indtryk er det heller ikke det filmen handler om, men hvis man vender handlingen på hovedet, fungere den faktisk også som en beskrivelse af en radikaliseret ekstremist:

    Der er nogle omkring os, der i al hemmelighed sidder på al magten/medierne osv. De er ikke rigtige mennesker med ægte følelser, men nogle afskyelige kapitalister, jøder, kulakker m.m., som man derfor kan udsætte for hvad som helst uden, at man derved han gjort noget som helst galt.

    Alle andre ville også kunne se det, hvis blot de så ordentligt efter. Men desværre er det kun mig og nogle få andre, der er i besiddelse af 'sandheden'. Det er essentielt ikke så anderledes fra hvad islamistiske terrorister, nazister eller venstreekstremister mener.

    Benway18-05-18 07:44

  • 1

    Den er bare så fed !! elsker carpenters fantasi, den er næsten lidt svend åge madsen "se dagens lys agtig i sin fantasi elsker nogen med en god ide der bare gør deres bedste for at visualisere/dele deres ide og humor    THX to one special guy for at vise mig den :)

    You old honeydripper you! <3

    evermind19-05-18 15:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen