Brugeranmeldelse: True Detective - sæson 1 (2014)

Denne serie (eller sæson) var noget helt unikt.

Dejligt forfriskende med et så kynisk og realistisk krimidrama på amerikansk jord. Dejligt med noget, der for en gangs skyld ikke stinker af TV ratings og product placement, og hvor historien ikke tager sine sædvanlige forudsigelige drejninger.

Herligt med en dialog, som ikke er bleg for også at lege med livets store spørgsmål om meningen med at leve og om kærlighed og ondskab. Serien er skruet sammen, så man virkelig får en fornemmelse af tid og karakterudvikling.

Samtidig hintes der hele tiden til det, som kommer. Denne otte afsnit lange serie er så elegant og intelligent lavet, at det overhovedet ikke undrer mig, at sæson 2 måtte blive en skuffelse, for sådan noget her lykkes jo sjældent at gentage. (Jeg tænker nok at se sæson 2 engang, men ikke lige foreløbig). Når jeg tænker på serien nu, så ser jeg stadig for mig den specielle natur, de kørte gennem igen og igen: grønt og frodigt, dog på ingen måde indbydende, nærmere klamt og fugtigt... Perfekt sted for et så mørkt krimi-drama, hvor ondskaben, som vores hovedpersoner efterforsker, synes at reflektere deres egne mørkeste sider.

Bottomline: Denne serie (eller sæson) var noget helt unikt.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

True Detective - sæson 1 (2014)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

True Detective - sæson 1 (2014)

 • ★★★0

  Klasse

  Bruce26-07-18 20:53

 • 0

  Jeg er stor fan af denne sæson og har set den alt for mange gange allerede, men jeg må indrømme at eksponeringen af morderen i de sidste to afsnit ødelægger en del for mit vedkommende.

  Bobby Long26-07-18 21:15

 • ★★★★1

  Kan vist godt stå ved min anmeldelse, men jeg ser også nogle svagheder ved finalen. Stadig en af de bedste tv-serie-oplevelser jeg har haft i nyere tid. 

  Riqon26-07-18 22:47

 • ★★★0

  Slutningen da de laver revealet af morderen synes jeg går lige hurtigt nok, når man ser på resten af serien, hvor alt har været bygget stille og roligt op.

  Elwood27-07-18 01:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen