Forum - Forum-tråd: Buster Keaton feature filmene, what to buy

Buster Keaton feature filmene, what to buy

  • ★★★★★0

    Efter og ha set lille video omkring Buster Keaton, kom jeg til og tænke på at selv om jeg kender manden og har set hans film, så har jeg faktisk ikke nogen af filmene hjemme, så ville lige høre, hvad udgivelser man evt. sku gå efter Blu ray'sne er de i god kvalitet eller skal man gå efter dvd ?

    Hvis jeg nu til og starte med, blot vil ha alle hans kendte film, som The General, Sherlook Junior osv. skal man så blot gå efter enkelt udgivelserne.

    Elwood27-11-15 01:09

  • ★★★★★0

    Synes jeg læser en masse om forskellige scores til filmene, som i forskellige underlægnings musik kan vælges ?

    Elwood27-11-15 01:26

  • ★★★★★0

    Nå efter og ha sat mig lidt ind i det er det vidst blu rays som er mest truthfull til de oprindelige film 4:3 format osv. men pt. ser jeg kun amazon som stedet de kan købes, havde ikke lige forventet de ville være så svære og få fat i, godt nok kan de købes used derfra, og det ser ud til og være vejen frem lige pt.

    Elwood29-11-15 03:11

  • ★★★3

    Kino har lavet de bedste udgivelser af filmene på blu-ray. De kræver dog en kodefri bd-afspiller. Det er i høj grad værd at gå efter de fineste versioner, da kvaliteten af billedet ofte er meget afgørende for filmen. Den hyppige brug af long-shorts fungerer uendeligt bedre, når man kan se, hvad der foregår. Jeg har selv oplevet, at Sherlock. Jr. blev en helt helt anden film af at se den i ordenlig kvalitet. Første gang jeg så den, synes jeg, den var lidt kedelig. Nu er det min yndlingskomedie. :)

    Jeg ville anbefale at starte med:

    The General

    Sherlock Jr.

    Short Films Collection (1920-1923)

    Our Hospitality

    Derudover har Kino udgivet meget andet. Buster Keaton er et vidunderligt bekendtskab. I mine øjne er han det største komiske geni, filmverden nogensinde har haft. :)

    Benway30-11-15 12:47

  • ★★★★★★1

    Når Benway (som har været tavs så længe at det ville give mere menig at han kaldte sig Beenaway;-) taler eller som her skriver, så lytter og læser man, for det er ofte stor sandhed i hans mening :-D

    T. Nielsen30-11-15 13:09

  • ★★★★★0

    Benway det var også dem jeg var kommet frem til, jeg synes dog bluray.com skriver en del af dem er region fri i deres anmeldelser (det måske blot et F..k up fra deres side af) selv om ja alt andet jeg læste så ud til og sige det modsatte, oh well ser ud til det må blive når jeg får mig en kodefri afspiller, tak for info, hvertfald.

    Elwood30-11-15 13:30

  • ★★★1

    T. Nielsen: Ha. Ja, nu var det også ved at være på tide. :)

    Elwood: Næh, det er mig, der husker forkert. Jeg har lige testet Sherlock jr., The General, og Short Films Collection i min søns gamle PS3, og de kørte alle upåklageligt.

    Benway30-11-15 14:02

  • ★★★★★0

    Takker! for det :)

    Så ved jeg hvad der skal bestilles, selv om de godt nok er røget op i pris, men jeg frygter de kun går op af, amazon er umiddelbart eneste sted jeg kan finde dem ?

    Boksen er "lidt" pebret, så tror det bedst jeg blot starter ud med et par stykker til og starte med, så gør det heller ikke nær så ondt på pengepunge lige med det samme.

    Elwood30-11-15 15:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen