Forum - Forum-tråd: Criterion Channel

Criterion Channel

 • 0

  Streamingtjenesten Criterion Channel er landet og den burde være enhver filmelskers våde drøm med sine utallige klassikere, obskure arthouse titler og andet filmhistorisk guf.

  I første omgang er den (selvfølgelig) kun udkommet på det Nordamerikanske marked, hvor en potentiel europæisk tilgang, synes langt væk. Men er der nogen der er kommet i gang/hoppet på den?

  - Hvordan er udvalget?

  - Fungerer design, interface osv?

  - Bedste VPN-muligheder? 

  Mikkel Abel12-04-19 18:12

 • ★★★1

  Jeg er hoppet på, og har indtil videre kun set en film samt nogle kortere videoer.

  Jeg kører gennem Apple TV, så jeg kan kun tale ud fra deres design og funktioner. P.t. mangler der lidt overskuelighed, men det er noget jeg ved de arbejder på. I løbet af den kommende uge vil interfacet blive opdateret, så man nemmere finde alt indholdet. På nuværende tidspunkt kan man se udvalgte film og kollektioner efter forskellige temaer på forsiden, og man er nødt til at bruge søgefunktioner for at finde resten. Den kommende opdatering indeholder en fuld liste over alle filmene med mulighed for at filtrere efter instruktør, land, årstal osv. På nuværende tidspunkt fungerer deres watchlist-funktion ikke helt optimalt. Man kan tilføje alle de film man vil, men man kan kun se 50 film på ens liste. Når man sletter en film fra listen, så dukker en anden film op, så den gemmer skam ens liste. Hele listen er bare ikke synlig. Det er dog en fejl jeg tror de hurtigt får fikset.

  I forhold til udvalget, så er det stort set hele Criterion-kataloget, samt nogle andre titler, som ikke er en del af kataloget. Masser af interessante film for filmnørder.

  Jeg bruger en DNS-service som hedder SmartyDNS. Hvorvidt det er den bedste ved jeg ikke, men den fungerer. Og så fungerer den også for den amerikanske Nettlix.

  Kruse12-04-19 22:32

 • 0

  Spændende, Kruse! Lyser umiddelbart som om det er en succes, trods nogle teksniske udfordringer? Bliver i hvert fald interessant at se, hvordan det står til om et par måneder når de er kommet igennem opstartsfase og videre udvikling.

  Ærgerligt jeg ikke har adgang til Apple TV - Synes at kunne læse mig til Chromecast ikke er kompatibelt endnu, men det andet ellers virker. :) Hvordan foregår betaling, PayPal? 

  Mikkel Abel12-04-19 23:14

 • ★★★0

  Jeg betaler med almindeligt dansk visa/dankort. Det betyder dog også at, der bliver lagt 25 % moms oven i prisen.

  Kruse12-04-19 23:39

 • ★★0

  Jeg betaler med almindeligt dansk visa/dankort. Det betyder dog også at, der bliver lagt 25 % moms oven i prisen.

  Fedt, at de godt kan finde ud af at tage penge for det, selvom de blokerer adgangen :-)

  gi-jones13-04-19 00:01

 • ★★0

  Jeg må sige at jeg begræder udviklingen. I gamle dage lå det hele på nogle få udbydere. Man kunne klare sig med Netflix og Hulu, da det var Hulu der havde rettighederne til Criterion.
  Idag bliver det spredt ud på flere og flere streamingtjenester, så man nu skal man betale til mange mindre tjenester for at kunne se det samme som man kunne før.
  Pirateri er igen blevet det nemmeste.

  Jeg bruger ExpressVPN, men regner med at skrifte til en anden udbyder, da de ikke giver mig mulighed for at forwarde porte. Kan så underligt nok ikke få criterion til at virke selvom jeg sætter land til USA. Har prøvet med New York, San francisco og Los Angles.
  Der er forskellige måder at sætte det op på. Nogle har lille applikation, hvor man kan slå det til og vælge land osv. Man kan ofte også sætte det op direkte i sin router. Windows 10 har funktionen indbygget.
  SmartDNS har jeg også benyttet før og det er også nemt at gå til. Men da der grundlæggende er tale dns injection, så udgør det også en lille potentiel sikkerhedsrisiko, da man ikke kan vide hvad der bliver manipuleret.
  Det gør ikke så meget hvis det blot er ens fjernsyn man sætter det op på, ellers skal man ihvertfald sikre sig at det er en udbyder som man har tillid til.

  Hold dig fra sådan noget som Hola. Der er ikke noget der er gratis og de tjener deres penge på at sælge kundernes båndbrede igennem deres søsterfirma Luminati.

  Aranyhajú Nyárszépe13-04-19 09:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen