Forum - Forum-tråd: Damian Lewis den næste Bond?

Damian Lewis den næste Bond?

  • ★★★★★0

    Damian Lewis, muligvis mest kendt for sin rolle som Nicholas Brody i tv-serien Homeland, rygtes nu at være 007-producernes favorit til at overtage rollen som James Bond efter Daniel Craig. 

    Kilde: http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/homelands-damian-lewis-set-become-6522939

    Lars!28-09-15 12:54

  • ★★★★★★0

    Det rygte har vist været oppe og vende før...Eller måske var det blot spekulationer? Uanset, så synes jeg ikke han er en jeg selv ville ønske mig i rollen.

    T. Nielsen28-09-15 13:00

  • ★★★★★★0

    Han er umiddelbart det mest logiske valg af dem der har været i omløb. Han er kendt, men ikke en superstjerne, særdeles engelsk og en ganske habil skuespiller. Det eneste der umiddelbart taler imod er hans alder. Han er kun tre år yngre end Craig og ligesom Elba og hvem der ellers har været oppe at vende, vil man ikke få mange film ud af ham, før han er for gammel.

    Der går jo typisk minimum to år mellem hver film - jeg ved ikke om Craig har bekræftet, at han er færdig som Bond, men hvis han stadig har en enkelt i ham endnu, så nærmer Lewis sig hastigt de 50.

    Zero Cool28-09-15 13:02

  • ★★★★★★0

    Jeg er personligt ligeglad med logik sat op som du gør her Bruno. Jeg synes ikke han har den rette karisma til min smag. Om det bliver ham ved jeg ikke, men om ikke andet ville det være fjollet grundet alderen alene. Så hellere Elba trods alt, hvis han ikke er for street;-)

    T. Nielsen28-09-15 13:12

  • ★★★★★★0

    Jeg er til gengæld ret sikker på, at Broccoli er pænt ligeglad med om du synes, han er den rette person. :p

    Uanset hvem de vælger, skal folk nok piske en stemning op. Som de plejer. :)

    Zero Cool28-09-15 13:39

  • ★★★★★★0

    Nu var det så heller ikke ham jeg svarede. Jeg skrev min mening på et lille dansk filmsite, men bevares da;-)

    Ja klart, vi kan sgu da jo ikke alle være så i så fuldfed balance som du, så vi aldrig rykker en nerve uanset hvad der sker. Så hvis vi pisker en stemning op, er det fordi vi føler noget for det måske. Jeg er jo ikke en Jedi, så jeg har ikke lært ikke at vise følelser:-P

    T. Nielsen28-09-15 13:49

  • ★★★★★★0

    Rettelse: hende og ikke ham:/ 

    T. Nielsen28-09-15 13:55

  • ★★★★★★0

    "Hende", den gamle Broccoli døde får en del år siden, det er datteren der kører Bond-franchisen nu. :)

    Det har nu ikke noget med at være at være i balance at gøre, men den vanvittige internet-vrede der opstår omkring ligegyldige ting, som fx at næsten korsfæste Craig fordi madnen er blond. Jeg mener, man kunne jo evt. vente at se. :)

    Bortset fra det, kunne jeg sagtens være nede med at give Connery rollen en sidste gang og lave en slags The Rock møder Bond, hvor Bond er oldgammel og lige bliver nødt til at støve Waltheren af en sidste gang.

    Zero Cool28-09-15 13:57

  • ★★★★★★1

    Manden* - jeg kunne godt bruge dendér redigér-funktion. :)

    Zero Cool28-09-15 13:58

  • ★★★★★★0

    "Rediger funktion"... Jeg ved hvad du mener! Internetvreden er jeg enig med dig i er åndet. Jeg troede din kommentar var lidt henvendt til mig (var den måske også?) og det fandt jeg lidt pjattet. Det er jo nu meget normalt at have en mening om diverse, også 007 og hvem der spiller ham vil jeg mene. At man så efterfølgende kan risikere at måtte æde sine ord, er jeg åben overfor:-D 

    T. Nielsen28-09-15 14:05

  • ★★★★★1

    Ville lade Lewis få en chance. Når han så har bøffet den totalt, så vil jeg have lov at sige "tænkte og sagde jeg det ikke nok!!" - mens resten måske vil sige, at det ikke var hans fejl, men at fejlen lå på manuskriptplan. Når så Bond er død og borte (de næste 20 år), så kan vi jo have det sjovt med Bourne og Mission Impossible, som fortsætter med succes. 

    Lars!28-09-15 15:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen