Forum - Forum-tråd: Erik Singer Dialect coach ser på dialekter i film og tv branchen

Erik Singer Dialect coach ser på dialekter i film og tv branchen

  • ★★★★★0

    Erik Singer Dialect Coach, der især arbejder med skuespiller i film og tv begyndte  med en serie på Wired sidste år, hvor han snakker om emnet som er hans arbejde. Han snakker om alt omkring dialekter og måden og tale på, samt andet der har med det at tale og gøre, og det er der indtil videre kommet 3 episoder ud af, hvor han især har fokus på film og tv. for det ikke sku drunke i hvad laver du tråden, ville jeg blot lige lave en seperart tråd, fordi...

    1. manden er fucking sej! og for dælen han har en sans for detaljer.

    2. Det er vildt facinerende og høre omkring det hele, og han går i details med det hele, og tænkte det nok var intressant for andre også, hvis man ikke havde set det endnu.

    Den første fra 2016, hvor han ser på specifikke accenter, som skuespiller skal rammer

    Breaks Down 32 Actors' Accents

    Den næste er fra 2017, hvor han ser på Conlangs, constructed languages som er lavet specifikt til f.eks. tv eller film.

    Her tænkes self. på ting som Klingon, Elvish/Quenya fra LOTR, og også sprogene fra Game of thrones Dothrakian og High Valyrian, samt andre det er virkelig facinerende og høre omkring alt det arbejde som ligger bag det her med og sku finde på et sprog der ikke er virkeligt, mange gode eksempler, især Klingon, han komer også ind på de personer der taler de forskellige sprog.

    Conlangs

    Og den seneste episode omhandler idiolects, som er den hel spefikke måde bestemte personer taler, her tænkes der primært historiske/kendte personer, som en skuespiller prøver at ramme spot on, virkelig mange gode eksempler på de forskellige grader af nøjagtighed folk har.

    Idiolects

    Elwood23-08-17 01:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen