Forum - Forum-tråd: Forældrekontrol på Youtube

Forældrekontrol på Youtube

 • ★★★★0

  Er der nogen der ved om/hvordan man på en eller anden måde kan sikre YT, så ens børn ikke ser alt det lort? Vi kæmper med sproget bla. Herhjemme er "fuck" efterhånden bare et komma, og alt de foretager sig, er kopieret fra youtubere. De snakker ikke om andet, og vi kan ikke holde det ud mere. Pt. er deres Ipads inddraget til 1.12, hvor den store kan bede om sin ifm. skolearbejde. Det har simpelthen taget overhånd, og nu er nok nok. 

  De bliver jo sindsyge af at bruge så meget tid på Ipads. Det tager 2-3 dage at afklimatisere dem, og det virker nærmest som narko. Især på den lille (5).

  Views & råd modtages gerne.

  davenport11-11-18 20:27

 • ★★0

  Jeg ved en del youtubere, forsøger at sige så få bandeord som muligt eller bipper det fra (vidst noget youtube politik halløj, har ikke sat mig ind i det), men en decideret forældre kontrol tror jeg ikke findes lige til youtube, så er der youtube kids appen, har jeg hørt om, ved ikke hvordan den er. 

  Jeg kan ikke huske hvor gamle dine børn er, men ellers skulle i måske lave en bøde kasse? eller trukket i lommepenge, hvis de får det. Eller omvendt hvis du selv synes deres sprog har været fint i løbet af ugen så får de en 20ér.

  Det kan også være de ikke er helt gamle nok til youtube endnu? Som den lille youtuber jeg er, ved jeg at det ville være svært for mig ikke at bande, men jeg bander så heller ikke bare for at bande, men mere som en reaktion på de spil jeg sidder med.

  Men med alt det streaming og let tilgængeligt der er på youtube idag, burde de næsten lave profiler til alle besøgende, google kontoer, og få indført aldersgrænsninger på youtube kanalerne. (styret af youtuberne selv, men at man så kan indberette det hvis man mener det er den forkerte aldergrænsning der er på) 

  Mange siger at det er forældrene der må styre ungernes færden på youtube, men forældrene kan jo ikke hele tiden se over skuldrene hos børnene hvad de laver på de tablets/ipads.

  MOVIE100011-11-18 21:05

 • ★★★0

  Der er en YouTube Kids app netop til det formål. Hvilket indhold der kan ses igennem den app ved jeg ikke, men det skulle alt sammen være børnevenligt.

  Kruse11-11-18 22:04

 • ★★0

  Der findes en variant af Youtube der hedder YouTube Kids. Altså en youtube beregnet til små børn og hvor der skulle være mulighed for at blokere for indhold man ikke ønsker de små poder skal se.
  Hvor godt det virker ved jeg ikke, for har aldrig prøvet det.
  Tænker at du så også skal have blokeret for at de kan tage almindeligt youtube, for ellers er du jo lige langt:

  www.youtube.com/yt/kids/

  Aranyhajú Nyárszépe11-11-18 22:07

 • 1

  Hvis I har lidt nyere iPatter (som er opdateret til iOS 12), kan du bruge funktionen "Skærmtid" til at bestemme hvilke apps og hvor mange minutter de må bruge om dagen mm. :)

  www.apple.com/dk/newsroom/2018/06/ios-12-introduces-new-features-to-reduce-interruptions-and-manage-screen-time/

  Michael Andersen11-11-18 22:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen