Forum - Forum-tråd: Stranger Things - spoilertråd

Stranger Things - spoilertråd

  • ★★★★★★0

    For Jonas' skyld!

    Zero Cool 1-11-17 09:22

  • 0

    American Graffiti vil jeg sige, måske også Linklaters film, altså Dazed and Confused og Everybody Wants Some. Det samme med Tarantinos første film, især Jackie Brown. Jeg tror at forskellen for mig dels er, at jeg ikke selv har et forhold til de tidsperioder og steder, fordi jeg er opvokset i en anden tid og i Danmark, samt at de i højere grad føles som en kærlighedserklæring til eksempelvis blaxploitation, når vi taler Jackie Brown og ikke nostalgi som sådan.

    Der er dog masser af eksempler på at æstetikken alene spiller - Mindhunter, som der er blevet talt om en del her på Moovy, Zodiac er et andet godt eksempel, Spotlight, som jeg så for tredje gang forleden, The Nice Guys og Inherent Vice.

    Men altså, jeg tror også at en af grundene til at jeg sjældent kan lide rosenrøde billeder af 80'erne, er på grund af min opvækst i det årti og min oplevelse af årtiet, hvilket inkluderede økonomiske problemer for mine forældre, en verden hvor alle raslede med sablerne, hvor terrorisme på sin vis var hverdag, popmusikken var skrækkeligt og tøjet var værre.

    Dermed ikke sagt, at 80'erne var bras, fordi jeg har såmænd masser af gode minder fra dengang og en masse favoritfilm og -musik fra den tid, samt nogle gode barndomsminder.

    Tak for eksemplerne - jeg kan godt følge dig jf. de film, jeg selv har set. Jeg er i øvrigt enig med dig i, at Tarantino dyrker æstetikker og reproducerer dem - på sin karakteristiske måde.

    Jeg forstår dog ikke, at du kalder Stranger Things for rosenrød, da der er mindst et par referencer til social ulighed og magtmisbrug (også fra Jonathans og Wills far) gennem hele serien. Men det er da nok eventyret og antagonisterne som eventyrets og legens modstandere, som vægtes mest.

    Uanset, tak for din uddybning - dejligt med lidt nuancerende modlyd.

    Muldgraver 1-11-17 15:18

  • ★★0

    Kan ikke helt se at episode 7, ikke har en mening. Den gir jo Elleven, en viden og en styrke hun skal bruge.

    Weird_J 1-11-17 19:58

  • ★★★★★0

    Efter episode 3 er jeg sgu på igen! De første 2 episoder udgør, for mit vedkommende, nok den sløveste start på en sæson siden Game Of Thrones sæson 2, men i tredje afsnit er alt tilbage, som jeg godt kunne li’ ved første sæson. Så nu glæder jeg mig sgu til at fortsætte!

    David Lund 2-11-17 09:48

  • ★★★★★0

    Hold da kæft, episode 7 var noget bras! Nu var jeg heldigvis advaret i forvejen, så det slog mig ikke helt ud.

    David Lund 5-11-17 08:36

  • ★★★★★0

    Hold da kæft, episode 7 var noget bras! Nu var jeg heldigvis advaret i forvejen, så det slog mig ikke helt ud.

    Nu er du heldigvis forbi det. Resten er godt :)

    Kruse 5-11-17 09:31

  • ★★★★★0

    Nu er du heldigvis forbi det. Resten er godt :)

    Må indrømme at efter afsnit 2, har jeg faktisk bedre kunne lide anden sæson. Vildt nok. Men med nu 2 kedelige episoder og 1 dårlig, er første sæson vel egentligt bedre... glæder mig dog til resten!!

    David Lund 5-11-17 09:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen