Forum - Forum-tråd: The Revenant trailer 2

The Revenant trailer 2

  • ★★★★0

    https://m.youtube.com/watch?v=LoebZZ8K5N0

    135 millioner dollars og en R rating. Bom!! 

    Giv "den" til Lubetzki igen. Bom!! 

    Selv uden tekst, ville jeg se denne alene pga billeder. Bom! 

    Babo 1-10-15 10:59

  • ★★★★★★0

    Alejandro González Iñárritu gør at jeg er interesseret, men jeg er en kende træt af Leo, må jeg nok erkende. Jeg finder ham noget overvurderet og det lader efterhånden til, at han primært optræder i hvad jeg vil betegne som "Oscar bait".

    Jeg kan ikke komme på en eneste film fra 1995 og frem med ham, som jeg umiddelbart har behov for at gense. Givet, der er et par stykker jeg endnu ikke har set, så måske er jeg gået glip af noget.

    Zero Cool 1-10-15 11:16

  • ★★★★0

    Jeg er ikke træt af dygtige folk og Leo har længe været på toppen. Og hvad betyder i grunden, at en præstation er "oscar bait"? Det må jeg nødvendigvis opfatte som en god ting, som viser, at en skuespiller yder sit bedste. Lige den kategori synes jeg faktisk er lig med kvalitet, da jeg sjældent har set en dårlig præstation, blive enten nomineret eller vinde. 

    Babo 1-10-15 12:53

  • ★★★★★2

    Sandra Bullock - The Blind Side

    Melissa McCarthy – Bridesmaids

    og sikkert andre... 

    Lars! 1-10-15 13:13

  • ★★★★0

    Og de er dårlige.......fordi.......? Du siger det?

    Babo 1-10-15 16:10

  • ★★★★★0

    Derfor, ja :) eller også er de gode, fordi du synes det. Folk kan vælge ;) 

    Sandra Bullock var dårlig, fordi hun bare spillede en anstrengende hysterisk soccermom uden noget som helst kant eller anden form for overraskelse i en pladdersentimental møgfilm (kunne langt bedre tolerere hende i Gravity).

    Melissa McCarthy var ikke dårlig som sådan efter min mening, men hendes lidt forglemmelige komik er absolut ikke noget, der er værd at snakke om i oscar-sammenhæng, så den type anerkendelse var totalt fejlplaceret.

    Lars! 1-10-15 17:44

  • ★★★★0

    Eller også er hun god, fordi komitéen mente det :)

    The Blind Side er en elendig film. Det ved jeg ikke helt om Bullock er, selvom hun var ensformig? Nåh, mon ikke nogen finder en undtagelse men det ændrer ikke meget ved at der er klasse præstationer år efter år, der bliver nomineret og vinder. 

    Babo 1-10-15 18:06

  • ★★★★★★0

    Tja, uanset hvad, så har jeg svært ved at blive ophidset over noget med Leo i. Jeg finder ham ikke dårlig, bare lettere uinteressant, ligesom hans valg af roller. :)

    Zero Cool 1-10-15 18:20

  • ★★★★★0

    Lidt synd han er blevet voksen, for hans præstationer var mere hjerteskærende, da han var barn. Men det er jo det som sker.

    Lars! 1-10-15 20:38

  • 2

    Leonardo DiCaprio er uden tvivl en af de bedste skuespillere. Det mener jeg virkelig. Skal dog gerne erkende, at han mangler at tage lidt flere chancer, hvad angår valg af roller. Det er altid instruktøren, der kommer i første række. Ikke at han på noget tidspunkt har underpræsteret, men jeg gad godt se ham på virkelig dybt vand. Det blev til dels indfriet i "The Wolf of Wall Street", hvor han prøvede mere explicitte, gakkede facetter af. Det var sejt gået, synes jeg. Håber meget, Leo snart hiver den Oscar hjem - og det må meget gerne være for "The Revenant". Det ser ud til st være en helt ny DiCaprio, vi får at se i den.

    benjamin51 1-10-15 21:56

  • ★★★★1

    Valg af roller? Hvad fejler de da? Han svælger ikke just i superhelte genren som mange andre men vælger rent faktisk noget, der giver ham udfordring. Han viste en ny side i "Django" og var rigtig god i "The Wolf of wall street". Og det var ikke engang hans bedste præstation. Absolut blandt de stærkeste i Hollywood, ifølge mig. 

    Babo 1-10-15 23:05

  • ★★★★★★0

    Svaret findes allerede i mit indlæg: jeg finder dem uinteressante. Og ja, det inkluderer både Django Unchained (ikke at forveksle med den gode Django) og The Wolf of Wall Street... og cirka alt fra 1995 og frem, bortset fra de film jeg endnu ikke har set, som skrevet tidligere.

    Og så jeg har svært at se hvad superheltegenren har med sagen at gøre, bortset fra at fungere som en dum provokation. :)

    Zero Cool 2-10-15 06:33

  • 0

    Babo: Vi er sådan set langt hen af vejen enige. Mandens valg af roller er bedre end de fleste i Hollywood. Ja, tænk sig, hvis han fx havde takket ja til Spider-Man eller Star Wars-prequelsene. Det lægger slet ikke til ham, og det valg respekterer jeg fuldt ud. Han ER absolut blandt de stærkeste i Hollywood. Jeg kunne også godt lide ham i "Django Unchained", og det er da selvklart en fejl, jeg ikke nævnte den i forlængelse af "The Wolf of Wall Street". Begge disse film viser han hidtil ukendte sider af sit talent. MEN - For der er et "men" - jeg savner at han prøver nogle mindre projekter, måske udenfor Hollywood; at han gør lidt som Brad Pitt, Ryan Gosling eller Viggo Mortensen. Tager nogle mindre projekter, der ikke nødvendigvis er "Oscar bait". Jeg ønsker ikke at Leo skal slå op med Scorsese eller droppe alle de andre store instruktørnavne helt. Men mindre kan også gøre det.

    benjamin51 2-10-15 11:10

  • ★★★★0

    Bruno; 

    Hvad hulen har det med provokation at gøre? Fordi du nyder superhelte genren? Og det gør jeg.......ikke? Det var blot et statement, at Leo netop har undgået de nemme veje og tjent ligeså meget som Downey Jr. Men smag og behag. Jeg kan ikke være træt at dygtige folk, og enhver der yder sit bedste, får min ros. 

    Benjamin:

    Måske. Det skal jeg ikke udelukke. Jeg ved bare stadig ikke, hvorfor "oscar bait" skulle være et fy-ord i denne sammenhæng? Er der en bestemt måde at spille på, for at have en oscarchance og er det så en skidt ting? Nuvel, har du set "Revolutionary Road"? Manden er jo sublim i den film. 

    Babo 2-10-15 18:04

  • ★★★★★★1

    Babo - Se, hvis du nu havde forklaret sammenhængen, i stedet for at slynge noget ud, som slet ikke har noget med sagen at gøre, så havde jeg forstået hvad du mente. På egne ben ser det ud som en provokation.

    Og så kan jeg samtidig ikke se hvorfor RDJ's valg på nogen måde har noget med Leos valg at gøre. Hvis RDJ's valg er "den lette vej", når Favreau skulle kæmpe for ham og han tjente mindre Terrence Howard i den første Iron Man-film, så kan man vel ligeså vel argumentere for, at Leo tager ligeså sikre/lette valg, når han næsten udelukkende har samarbejdet med supersuccesfulde instruktører igennem de sidste 15 år: Scorsese, Luhrmann, Tarantino, Eastwood, Nolan, Mendes, Scott, Zwick og Spielberg.

    Og virkelig - hvad betyder det om én skuespiller har taget den ene vej eller den anden vej? Det gør jo ikke nødvendigvis personen mere eller mindre interessant at se på.

    Zero Cool 2-10-15 18:37

  • 1

    Du må ikke misforstå mig, Babo. "Oscar bait" er ikke et fyord, men der er uomtvisteligt forskel på de roller, der nomineres til Oscars og dem, der ikke gør. Ofte er det enten rigtige mennesker, de skal portrættere eller også har de gennemgået en vild fysisk transformation. Leo har fx flere gange faldet i første kategori. Det er der sådan set ikke noget galt med. Men tager vi fat i en type som Ryan Gosling, som efter min mening er en af de bedste amerikanske skuespillere - især når det gælder valg af roller - så holder han sig ikke for fin til at lave små kunstfilm med en udenlandsk instruktør ("Drive" og "Only God Forgives"), mens han også siger ja til store Hollywoodproduktioner. Det kunne Leonardo DiCaprio godt lære lidt af. Hvor vildt ville det fx ikke være, at se ham i en Lars von Trier-film?! 

    benjamin51 2-10-15 20:42

  • ★★★★0

    Bruno - Det er muligt, at jeg skulle have uddybet nogle ting. Min reference til superhelte genren var blot for at understrege, at Leo ikke just svælgede i dem og med al respekt for genren (som jeg ofte nyder) så er det ikke just der, udfordringerne er for en skuespiller. Det korte af det lange er, at jeg ikke kan følge dig mht. kritik af Leo's rollevalg. Jovist, han er allieret med store instruktører, men det kan jeg kun se som en positiv ting. Nok om det. Du er heller ikke nødsaget til at følge manden, hvis han intet siger dig. 

    Benjamin

    Nu hænger rollerne ikke på træer :) Det er nok ikke Leo der bestemmer, hvem der ringer. Jeg tror nu ikke han er for "fin" til noget og mht Gosling, så er der ikke just meget variation i rollerne fra film som Drive, Only god Forgives og Place Beyond the Pines, som mere eller mindre er i samme boldgade. Jeg nyder selv to af filmene men han mangler en præstation, som vil blive husket længe efter. Jeg tvivler på han er "blandt de store" som Daniel Day Lewis, Sean Penn, Joaquin Phoenix, Fassbender, Bale osv. 

    Babo 2-10-15 22:03

  • ★★★★★★0

    Babo - Det er ikke kritik, det er blot en kommentar på, at man ligeså godt kan kalde hans vej for den sikre eller lette vej, baseret på hvem han har arbejdet sammen med. Hvad Leo vælger, er helt op til ham og måske kunne det gøre ham godt at arbejde under andre omstændigheder, hvis han virkelig vil udfordres. Men det er mig ligemeget - hvis manden har det fint med hvad han gør og tjener go'e penge samtidig, så rock n' roll. :)

    Zero Cool 3-10-15 07:42

  • ★★★★★★0

    Er det Leo der vælger til, eller bliver han valgt til?

    T. Nielsen 3-10-15 08:02

  • ★★★★★★1

    Åhh, hvorfor helvede kan man ikke redigere???

    Nå, prøver igen. Vælger han de store instruktører eller vælger de ham og i så fald, hvorfor? Personligt synes jeg han er skide dygtig. Men han kunne da godt selv vælge lidt mindre og skæve film, tage lidt chancer f.eks. Uanset om han vælger eller vælges af de store, så føler jeg mig sikker på, at byder han sig til, ville han uden problemer kunne lande roller i mindre produktioner også. Det ville nok koste på lønnen, men måske give ham lidt mere credit som stor skuespiller (det det er han imo!!!:=)

    T. Nielsen 3-10-15 08:05

  • ★★★★★★0

    Naturligvis ikke kun mindre produktioner, men for at variere det mente jeg:)

    T. Nielsen 3-10-15 08:06

  • 1

    Lige præcis, T. Nielsen. Det er blot et spørgsmål om variation.

    benjamin51 3-10-15 12:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen