Forum - Forum-tråd: Baby Driver

Baby Driver

 • 1

  Anderledes oplevese! Men helt klar en god oplevese, jeg hyggede mig gevaldigt og blev helt glad da der kom et blur nummer på lige pludselig. Fed action, dejlige damer og Kevin spacey, whats NOT to like. 

  Gir den samme antal stjerner.

  Weird_J29-06-17 22:04

 • ★★★★0

  Det er muligt, at jeg skruede forventningerne en anelse for meget op i forhold til, hvad tallene viste på 'tomaterne', men jeg gik nu skuffet hjem selvom der overordnet er tale om en okay film. Jeg kan ikke helt få øje på det originale, som flere beskriver, tværtimod synes jeg faktisk den var konventionel hele vejen og desværre alt, alt for forudsigelig. Vi kommer heller ikke udenom en sædvanlig romance, som kommer ud af den blå, mangler følelsesmæssig slagkraft oveni og noget gnist. Den vil så gerne være Refns Drive og Scotts True Romance, men besidder ganske enkelt bare ikke samme kvalitet. Slutningen.....snup en tudekiks, Wright. Come on. De positive ting; eminent klipning, soundtrack, god jagt i starten, men undervældende action overall, det må jeg sige. Skuespillet er fint nok, når jeg ikke lige indimellem blev irriteret over Babys uskyldige fremtræden. Jeg må derfor ty til de fortærskede fraser som overvurderet, men jeg har på fornemmelsen jeg vil tilhøre en lille gruppe, så... igen, ikke dårlig, den underholder fint når den ikke bruger pokkers lang tid på romance-delen og 4-5 forskellige karakterer, inkl Baby selv, lige skal forklare, hvorfor Baby er sær. Jeg vil give den 6/10

  Babo 1-07-17 00:43

 • ★★★★2

  Så fik jeg den set, elsker den måde den bruger musik og lyd på, tinitus har aldrig været brugt bedre i en film, og fed detalje at når nogen tog hans venstre øretelefon ud, så forsvandt lyden i venstre side af højtalerne i biografen f.eks.

  Elwood 2-07-17 19:45

 • ★★★★0

  Prøver stadig at komme mig over skuffelsen og jeg synes en af what-the-flick anmeldere rammer spot on. 

  Babo 2-07-17 20:33

 • ★★★★★2

  Det' sgu en ret fe' film.

  Bruno 8-07-17 01:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen