Forum - Forum-tråd: "Batman v Superman" er en kæmpesucces i biograferne

"Batman v Superman" er en supersucces i biograferne

  • ★★★★★★1

    Selv om jeg personligt ikke er oppe og ringe over hverken MoS eller BvS, så glæder det mig alligevel at de får succes økonomisk. Jeg ser nemlig gerne der bygges videre på det univers de har søsat. Så håber jeg blot på at kvaliteten af historierne højnes. Især ser jeg frem til en ny Batman film!

    T. Nielsen28-03-16 14:50

  • 0

    Tror filmene ligge meget op til man skal se den kommer næst efter, derfor der nok har været nogle ting der ikke gav så meget mening for folk. Dernæst tror jeg også folk har rendt rundt i en verden hvor de ikke rigtig er klar over hvad Supermand er :) Kritisere den første film for de smadre en del af byen, foregår altså også i hæfterne :) eneste han faktisk ikke gør er at slå ihjel, som da han knækker nakken på Zod, men det gav så mening for han havde en plan med Zod´s lig i BvsS :) MoS var en lidt anderledes Supermand fortælling, men den var ret så tro mod tegneserien. Hvordan BvsS er må lige vente til på fredag med at udtale mig om, men er overbevist om den giver svar på nogle ting til Man of steel :)

    Geekalot28-03-16 16:50

  • ★★★★★★2

    Nu er det jo ikke givet at kritikken kun går på at der smadres en by. Jeg synes f.eks ganske enkelt den er svagt fortalt, for at give dig den korte version af de problemer jeg har med MoS (som jeg dog rater 6/10 og trods alt finder somewhat underholdende;)

    T. Nielsen28-03-16 17:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen