Forum - Forum-tråd: Bedste Joaquin Phoenix-film?

Bedste film med Joaquin Phoenix?

  • ★★★0

    "The Master". "Walk the Line" er dog nok den af hans film, jeg har set flest gange, men det er også fordi, jeg holder meget af Johnny Cashs musik. Desuden virker det som om, den altid er i tv. :)

    Benway13-10-18 12:31

  • ★★0

    Elsker, elsker, elsker ham. Han leverer altid hundrede procent. Stemte på "The Master" fordi han er så vanvittigt god deri. Kunne ligeså vel havde taget You Were Never Really Here, Walk the Line, Her eller To Die For. 

    Mikkel Abel13-10-18 12:30

  • ★★★★★★1

    Stemte Gladiator, da det er den jeg finder mest underholdende og nok ville gide se flest gange. Gå På Line er også klasse og kan ses ofte. The Master er også med deroppe, men det er ikke en jeg har behov for at se ret mange gange. Signs har jeg egentlig også set 3-4 gange, men vurderer den dog nok lige under de andre titler jeg nævner.

    T. Nielsen13-10-18 12:35

  • 0

    The Master.

    Muldgraver13-10-18 13:31

  • ★★★★★0

    Af dem jeg har set, så har The Master gjort størst indtryk på mig. 

    Lars!13-10-18 13:32

  • ★★★★★0

    “The Master” er både hans bedste præstation og den bedste af hans film.

    Kruse13-10-18 15:03

  • ★★★★★★0

    Han har ikke en stor rolle i filmen, men Hotel Rwanda synes jeg, er den bedste film han er med i. Af dem, hvor han har hovedrollen, er det Her.

    Guldager13-10-18 15:24

  • 0

    Her var ret god, så den får min stemme.

    Whispering Horse13-10-18 18:09

  • ★★★★★0

    Jeg stemte på anden film og det blev den temmelig undervurderede Two Lovers, som var den tredje film Joaquin Phoenix lavede med James Gray. Det er en meget rørende, romantisk og tragisk coming-of-age fortælling, der gjorde et stort indtryk på mig. Joaquin Phoenix spiller fantastisk i rollen som den lettere fortabte sjæl, der desperat leder efter et fast holdepunkt i tilværelsen. 

    På andenpladsen har jeg sat Woody Allens melankolske og nihilistiske thriller Irrational Man, hvis historie løftes yderligere i niveau takket være endnu en pragtpræstation fra Joaquin Phoenix som den gustne college professor, der kommer ud på en moralsk og etisk deroute af de helt store, da han bliver grebet af en form for meget sortsynet gudekompleks. Emma Stone er i øvrigt mindst ligeså fremragende som filmens heltinde. 

    På tredjepladsen kommer Her som er en utrolig charmerende og underfundig skæv oplevelse om det noget ambivalente forhold, som vi mennesker har til vores selskabte maskinelle modpoler. En skøn romantisk drama komedie med masser af stof til eftertanke og som på flere planer har flere parallelle træk med sci-fi serien "Maniac". Joaquin Phoenix portræt af den romantisk famlende protagonist er både muntert vedkommende og eftertænksomt sørgmodigt. 

    Min Joaquin Phoenix top fem ser således ud. :) 

    1. Two Lovers 
    2. Irrational Man
    3. Her 
    4. Walk The Line 
    5. We Own The Night 

    NightHawk13-10-18 19:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen