Forum - Forum-tråd: Buster Oregon Mortensen

Buster Oregon Mortensen

  • ★★0

    Tænk sig, da jeg så traileren/klip fra den nye film, virkede det som om, at den nye Buster, virkede noget tam, og manglede den indlevelse som Mads Bugge Andersen besad..

    Ender nok med at gi den nye film en chance, selvom jeg forudser det værste...men det bliver først når den enten falder i pris, eller kan streames gratis.

    Af en eller anden grund, virker det som om, at mange af de nyere danske film, især reboots osv, har problemer med at finde de rette skuespillere, i form af total ringe fejlcasting...her kan bl.a far til fire filmene nævnes, hvor kun Niels Olsen og Carla Mickelborg tilføjede noget ægthed. Martin Brygmann var den værste i den faderlige mens Jesper Asholt ikke rigtig tilføjede noget specielt, dernæst var barmeskuespillerne forfærdelige... replikker lod til at mangle indlevelse, hvor de blot prøvede på at gøre det rigtige,men fejlede..

    De føltes ligegyldige...ved godt at de er tilsigtet et yngre publikum, men man kunne godt tage bedre hensyn og levere et noget bedte resultat...især fordi voksne også kan se med.

    Ryder66617-06-21 01:41

  • ★★0

    Der skulle stå, Martin Brygmann var den værste i den faderlige rolle...

    Og

    Dernæst var barneskuespillerne forfærdelige

    Og

    men man kunne godt tage bedre hensyn, og levere et bedre resultat..

    Fejl kan forekomme, især når det er sent på natten, hvor der ikke gøres korrekturlæsning, selvom nogen har gjort opmærksom på, at det ikke betyder noget. Tænker at man nok forstår det der er skrevet,og det er jo det vigtigste

    Ryder66617-06-21 02:20

  • ★★★★1

    Nogen har røget svampe inden de gik i bio, men hvem er det?

    Gasivodo17-06-21 03:03

  • ★★★★★★0

    Fedt når noget overrasker positivt - tillykke til Martin Miehe-Renard som må have kugler af Vibranium

    Wayne17-06-21 04:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen