Forum - Forum-tråd: Daniel Craig vender tilbage i "Bond 25"!

New York Times: Daniel Craig vender tilbage i "Bond 25"!

  • ★★★★★0

    ($_$)

    Lars!25-07-17 17:09

  • ★★★★★0

    Hmm, ja det ved jeg sgu ikke lige, om jeg er super begejstret over at læse. På den ene side mangler serien med Daniel Craig en ordenlig afslutning mht. Blofeld. Men på den anden side så spillede Craig allerede i store perioder af "Spectre" som om, at han udelukkende gjorde det for pengenes skyld, og hvis det har været den eneste motivation i forhold til "Bond 25", ja så lover det ikke alt for godt på den front.

    NightHawk25-07-17 17:15

  • ★★★★★★0

    Meget enig Nighthawk. Han virkede nemlig direkte lad i perioder af sidste film. Jeg havde genre set en ny i rollen.

    T. Nielsen25-07-17 17:50

  • ★★★★★0

    Helt enig, Nighthawk. Han virkede umådeligt træt i "Spectre".

    Kruse25-07-17 17:55

  • 1

    Spectre var en fremragende film, og Craig var ligeså veloplagt som han plejer at være, så jeg glæder mig til en sidste film med ham som 007. Derefter tror jeg også, at det er slut for mit vedkommende med Bond-franchisen, eftersom det var Craig i hovedrollen + de mange forskelle og afvigelser (i forhold til de gamle film) der igen gjorde Bond interessant.

    Og så kom Craigs udtalelser, som er citeret i artiklen, i øvrigt på et tidspunkt, hvor han lige havde overstået arbejdet på 'Spectre' og gerne ville lave alt muligt andet end Bond, hvorfor det nok ikke var det rigtige tidspunkt at spørge til den næste film og hans følelser desangående. Uanset den gamle traver om, at skuespillere har verdens nemmeste job, så kan ETHVERT job gøre én træt og skabe en følelse af monotomi/kedsomhed, og en bestemt opgave, man har udført i over 10 år kan få én til at gøre sig tanker om at få en ny opgave og komme helt fri af den gamle.

    Nej, det er utvivlsomt bedre at spørge efter to års pause, hvor der er større chance for, at manden er frisk på en ny omgang Bond.

    EDIT: Kort sagt: Craigs entusiasme - eller mangel på samme - dengang i 2015 er ikke nødvendigvis kendetegnende for hvordan han IDAG har det med tanken om at lave endnu en Bond-film.

    (BN)25-07-17 18:58

  • ★★★★2

    Jeg brød mig ikke om Mendes' film, men jeg foretrækker klart Craig fremfor de forslag, der har været på bordet.

    Bruce25-07-17 19:49

  • 1

    Jeg ser frem til endnu en film med Daniel Craig som Bond, dog håber jeg at der kommer en anden instruktør på end Mendes. Forstå mig ret, jeg synes han er en dygtig instruktør og jeg nød også Skyfall og til dels også Spectre, men jeg synes at Spectre led af en underudviklet skurk, der i den sidste ende ikke virkede så faretruende igen. Og hele sidste act var gabende kedeligt. Daniel Craig derimod. Jeg forstår ikke hvorfor folk mener at han ikke virker veloplagt og motiveret i rollen som Bond? Det synes jeg bestemt at han gør. Jeg synes at han har en fremtoning som ingen anden Bond har haft, og er i mine øjne den bedste der har været.

    Kyllingebenet26-07-17 11:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen