Forum - Forum-tråd: Den gamle Lois Lane hader den nye

Den gamle Lois Lane kan ikke fordrage den nye

  • ★★★★★0

    Nu fandt de jo faktisk på noget, som Lois Lane kunne være optaget af i BvS ... problemet for mig er nok nærmere, at det ikke rigtig syntes at have nogen væsentlig forbindelse til de 1000 andre ting, som også foregik i den film, og at det derfor virkede til at være smuglet ind for at give en illusion af, at Lois Lane var mere end bare Supes kæreste. 

    Lars! 5-09-16 15:37

  • ★★★★★0

    Ja, hele hendes "historie" virkede vanvittigt påklistret, og jeg synes også, det er vildt, at en Lois Lane i det 21. århundrede primær agerer "hende, der altid skal reddes og ikke kan klare sig selv". 

    The Insider 5-09-16 16:13

  • ★★★★★0

    Det er svært at være uenig med hende. Amy Adams er spildt i en kedeligt skrevet rolle. Men det er nu heller ikke fordi at de andre karakterer i "Man of Steel" og "BvS" er specielt bedre skrevet og realiseret.

    Kruse 5-09-16 17:27

  • ★★0

    Margot Kidders Lois Lane skulle da også reddes adskillige gange. Superman skruede endda tiden tilbage for hendes skyld.

    Uanset rødstrømpebevægelsen, kvinders ligestilling o.s.v. er kvinder jo stadig sårbare og udsatte. De går ikke allesammen til selvforsvar eller lærer kampsport - de færreste af dem er ligeså fysisk store og stærke som mænd. De færreste af dem har været gennem militær træning. De færreste af dem er gode til at slås. De udsættes stadig for vold i hjemmet, de er stadig ofte "nemme" ofre i krige (i lighed med børn), de oplever stadig sexchikane, overgreb og voldtægt rundt omkring i verden. Så tanken om at de behøver beskyttelse har egentlig overhovedet ikke noget at gøre med at være moderne eller gammeldags i sin skildring og/eller syn på dem. Næh, det er bare sådan det er og vil blive ved med at være.

    BN 5-09-16 18:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen