Forum - Forum-tråd: Director's Cut-udgaven af "Star Trek: The Motion Picture" bliver omsider restaureret og genudgivet

Director's Cut-udgaven af "Star Trek: The Motion Picture" bliver omsider restaureret og genudgivet

 • ★★★★★★1

  Nice.

  Zero Cool13-07-21 13:14

 • ★★★★★2

  Hell yeah! Jeg havde sgu aldrig troet, at de ville gøre det, men fedt at Paramount netop nu går all-in på 4K-fronten, når det kommer til Trek.

  The Insider13-07-21 13:19

 • ★★★★0

  Hmm, da jeg så de 13 film i december (min alternative julekalender), var der ikke noget der skar i øjnene ift. computereffekter i lav opløsning. Men forventningerne er jo heller sat så højt, når man ser en film fra 1979.

  Jeg kommer næppe til at indløse billet til den nye udgave, eftersom der typisk går mindst 5 år imellem, at jeg har den slags "kavalkader". Og nu hvor jeg har set alle filmene mindst 3 gange hver, så kommer der nok nærmere til at gå 10 år.

  Gør det mig til en dårlig Star Trek fan, at jeg ikke gider se filmene så tit?

  S. Rico13-07-21 16:03

 • ★★★★★1

  Hmm, da jeg så de 13 film i december (min alternative julekalender), var der ikke noget der skar i øjnene ift. computereffekter i lav opløsning. Men forventningerne er jo heller sat så højt, når man ser en film fra 1979.

  Du så måske filmene på Netflix/Blu-ray? I så fald har du netop ikke set Director's Edition-udgaven (med de omtalte low-res computereffekter) af "The Motion Picture", som KUN er ude på dvd :-)

  The Insider13-07-21 16:07

 • ★★★★1

  Jeg så den på blu-ray og troede, at det var den senest tilgængelige. Hmm, så har jeg alligevel en masse til gode. Men igen: der kommer til at gå lang tid, før jeg magter at tygge mig igennem alle filmene én gang til.

  For man kan jo ikke bare se film nummer ét - uden at se de andre bagefter. Det ville gøre ondt på min OCD-kronologiske hjerne :-)

  S. Rico13-07-21 16:29

 • ★★★★★★0

  Hmm, troede det var den “rigtige” udgave der var ude på Blu-Ray? Er ret sikker på der står noget om at det er en speciel- eller længere version på min udgave? Jeg har dog set dvd udgaven og mindes ikke den var anderledes end da jeg for kort tid siden gense bd udgaven?

  T. Nielsen13-07-21 16:43

 • ★★★★0

  Jeg er selv notorisk dårlig til at spotte ændringer i film. Da jeg så de tilrettede Star Wars IV-VI bemærkede jeg kun to ting: den tilføjede Jabba the Hut, hvor Han Solo går hen over halen, og de store dinosauer-agtige CGI dyr i Mos Eisley.

  Så jeg er på ingen måde en af dem, der klager over, at George Lucas har ødelagt min barndom. For de to ændringer jeg bed mærke i, synes jeg var er ok.

  Jeg tror bare generelt ikke, at jeg lægger meget mærke til de små detaljer. Jeg kan heller aldrig huske filmcitater. Så når der er en quiz, der handler om filmcitater, har jeg ikke en chance. 

  S. Rico13-07-21 16:52

 • ★★★★★0

  Nope, The Director's Edition er KUN udkommet på dvd, og det gjorde den i 2001 (som det jo også opremses i nyheden - både her og i originalkilden).

  På Blu-ray, streaming, dvd-boxset osv. kan I KUN finde den oprindelige biografversion :-) Dvd-udgaven (som I altså kun har set, hvis I vitterligt har købt den ENKELTSTÅENDE dvd-udgivelse af den første film for mange år siden) er måske ikke lige så radikalt anderledes som fx biograf/director's cut af "Kingdom of Heaven", men i tempo, flow og visuel slagkraft har den afgjort fået et boost (det siger også noget om, hvor meget den adskiller sig fra originalversionen, når det vil tage MINDST et halvt år at restaurere den nye version til 4K). Glæder mig helt vildt til omsider at se den i ordentlig kvalitet!

  The Insider13-07-21 17:11

 • ★★★★1

  Ok - du har solgt budskabet. Nu bliver jeg nød til at se den.

  S. Rico13-07-21 17:17

 • ★★★★★★0

  Jeg ved min fars dvd var en director’s “something”. Men nu bliver jeg nød til at tjekke min bd, da jeg følte mig sikker på der stod den var længere end biografversionen. Jeg ved jo godt at Johan ikke kan tage fejl her. Men jeg må vide hvorfor jeg gør? Ellers skal den genkøbes. Elsker den film!

  T. Nielsen13-07-21 17:23

 • ★★★★★1

  Jeg er ikke sikker på, at jeg har set Director’s Cut udgaven, men har altid været glad for den originale. Så jeg er klart ombord!

  David Lund13-07-21 20:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen