Forum - Forum-tråd: Dræberne fra Nibe

Dræberne fra Nibe

 • 2

  Lyder spas! Dejligt med en god dansk komedie, når nu Anders Thomas Jensen er så sparsom med dem. 

  benjamin5112-01-17 14:41

 • 2

  Traileren ser ret forfærdelig ud, Anders Thomas Jensen-formlen er udkørt og resten af anmelderskaren har mildest talt slagtet den her til morgen. Alligevel sidder jeg dog med en lille kontrær tro på, at Bornedahl ikke har lavet den bedagede og anstrengte komedie, som filmen er blevet udråbt til.

  Det lugter mere af en film, som går imod moralsk god smag og som de politisk korrekte anmeldere på Politiken m.m. har svært ved at kapere. Derudover hjælper det ikke, at Ekko har sat en i Italien-bosiddende anmelder af britisk oprindelse til at anmelde noget, som uomtvisteligt er meget regionalt specifik.

  Til sammenligning ville en dansker heller ikke på meget ud af en spansk film som "Ocho Apellidos Vascos", der udstiller de gensidige fordomme mellem baskere og andalusere.

  Laudable12-01-17 14:55

 • ★★★1

  Jeg er tilbøjelig til at give dig ret, men smag vil jo altid være forskellig. :) Både Johan og jeg var utroligt godt underholdt, vi grinede begge højlydt, så jeg er ærligt talt overrasket over den hårde modtagelse i pressen generelt.

  Dolphinfriendly12-01-17 14:59

 • ★★★★0

  Præcis! Jeg begriber simpelthen ikke den kollektive nedsabling - er meget enig i dine observationer, Lau!

  The Insider12-01-17 15:44

 • ★★★0

  Så bedre end 1864? Kald mig Biedermeier, men den var sgu' ærgerlig i min optik! (og det var så TV-serien) Måske filmen er bedre?

  Skal dog se denne, lige meget hvad..

  Gasivodo13-01-17 02:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen